Dammsugarpåsar Siemens Super XS
Plåtskylt Hund

Blus Suri

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,2 Drawer Jewellery Storage Box made from Clear PlasticDammsugarpåsar Bosch BSF 10...- BSF 19 UltraRubber Wood Cheese Board with Tools sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

HQ LED-lampa GU10 MR16 3x 1 W varmvit (L-GU10-05)
Champion Dammpåsar Nilfisk 5ST
Fototapet Las Vegas

Lancaster Big Box - Brädspel

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Set of 3 Vienna Glass Tealight Candle HoldersPoster - Undulater Svartvit 21x30cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Rött hjärta No.2 40x50cmPoster äldre flygplan, 50x70 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Wild salmon Flat (Rosa)
Poster - Rött hjärta No.1 30x40cm

Julgranskula Rosa Berit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Pelikan Superior photopaper, 10x15 cm, 50 sheets, 240 g/m2

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - I love Shawn Mendes med hjärta 40x50cmPoster - Rosa träd no.2 30x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster - Ananas Guld Grön Tropical 2 40x50cmKönig Övervakningskupolkamera med varifocal-objektiv vitRanex Vägglampa med rörelsedetektor i borstat rostfritt stål (RX

Läs mer...
COOKBOOK HOLDER COPPER
Mät din längd med den blå elefanten

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Doftljus Lilja&grapefrukt x 3Poster - I love Summer Times A3 30x40cmStaffans Fålar adventsljusstake vit 5 ljus
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt150m av loctite 55 rörtätningstrådsledningSvenljunga Ljusstake 7 ljus vitMatta Cross Svart 60X90 CM att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fototapet Pier at the Seaside - en kvalitetstapet till marknads

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - My Hero My Soldier My son no.1 40x50cm
Alfröd Örngott Hjärta

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster kvinna och persiener, 50x70 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMatta Torino Lin 140X200 CM014 Stolar grå brunt tyg levereras 2 st/ st pris 895:-Plattformsvagn hopfällbar max 150 kg ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Panda komposittrall Exklusiv 23x138,25m2 Walnut/GråOak,komplett
Poster sjö bland bergen, 50x70 cm
Poster Slottsritning format, 70x100cm
Poster racerbil, 50x70 cm

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Flexibla löparskor med noll drop

  Bare Access Flex har som namnet antyder en flexibel mellansula, Flex Connect, det gör att du med lätthet kan ändra riktning, springa över stock och sten på trailrundorna och uppleva god kontroll och kontakt med vad som händer under foten. Det gör att du kan utveckla fotens motorik. Skon har noll drop, ingen skillnad i sulhöjd mellan tå och häl.

  För att ge extra stabilitet vid skarpa svängar har skon en Hyperlock-häl som håller hälen på plats. På undersidan hittar du en slitstark yttersula i M-Select Grip som ger dig ett bra grepp både på vått och torrt underlag. En mångsidig sko med härlig löpkänsla som går att använda på stigar, grusvägar, våta berghällar och var du än hamnar.

  Detaljer

  • Ventilerande ovandel
  • Traditionell snörning
  • Ventilerande meshfoder
  • Hälstöd i TPU - Hyperlock
  • Stabil och följsam mellansula - Flex Connect
  • Stötdämpande EVA
  • Sula med bra grepp på vått och torrt underlag
  • Veganvänlig
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Extra Information

Neutral

Mer
Specifikation
Användningsområde
Träning  
Löparskor
Löpstil: Neutral
Dämpning: 0 mm
Material
Yttermaterial: Mesh, TPU, mesh
Innerfoder: Mesh
Sula: M-Select Grip+
Mellansula: Flex Connect - EVA
Skotillbehör
Förslutningssystem: Skosnören  
Vikt per par
143.4  g
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2017
Produktnummer
681512
 • vidaXL Pall konstpäls rund 28x40 cm vit

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Leifheit Fönsterskrapa Professionell 35 cm 59114

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Poster - Rosa pion 1 21x30cm...

  Self-Portrait,Rembrandt van rijn 03

 • Poster Torr jordskorpa, 50x70 cm
  Poster Färgstänk format, 100x125cm
  Vinglas (Bägare), Dödskalle, glitter

  Kontakt

  Shopkins Filt Fleecefilt 100 x 150cm

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Super Stretchy Fluffy Slime - Stor Volym
  Skandia Sortimentskåp med 8 lådor 30x15x28,2 cm 1047725

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Världens finaste farfar 9789187501319
  Stämskruvar, Les Paul modell

  Stöd FARR!

  Kilkenny Ölglas

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  SUPERVARM ESKIMÅ SKOTERMÖSSA PILOTMÖSSA