Stående vit häst i trä 15cm

KariTraa VAR - Sport-bh - sage

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Lauren Ralph Lauren Woman JUDY - T-shirt - bas - vit

Lost Ink KIMONO SLEEVE WAISTED - Blus - multicolourödLe Temps Des Cerises NALA - Vardagsklänning - flameLauren Ralph Lauren Fodralklänning - exotic rubyLauren Ralph Lauren SAGIE - Fodralklänning - spruce/gold

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Lauren Ralph Lauren KYLENE LONG SLEEVE - Sweatshirt - mascarpone creamLouche EVANS - Blus - wineLace & Beads Petite ANEEK - T-shirt med print - navyLee OVERSIZED WESTERN - Skjorta - true vintageLevete Room BALOU - Sweatshirt - off vitLimited Sports HOODY HORA - Luvtröja - light grå heatherLNDR ALL SEASONS BRA - Sport-bh - petrolLace & Beads MULAN MIDI - Festklänning - nude

Tack ❤

Min tid är nu

Luxuar Fashion Festklänning - royalblau
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Missguided ZIP UP BODYSUIT - Piké - rustMissguided Petite POLKA DOT PEPLUM - Blus - rustMax Mara Leisure ALASKA - Långärmad tröja - eis

mint&berry Fodralklänning - windsor-winemint&berry Blus - medieval blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Massimo Dutti Långärmad tröja - vit

Poster Marrakech Vinröd och grå A4

Madewell BOLD STRIPE - Skjorta - blå nightMore & More Blus - marineMorgan DMAMA - T-shirt med print - noir

MAMALICIOUS MLTRISH - Långärmad tröja - lemon curry
1537437987500

Marella REGNANT - Blus - beigeMango MONCHO - Jerseyklänning - brunMango EGEO - Kofta - rosaMarc O'Polo LONG SLEEVE - Långärmad tröja - grön groveMarc O'Polo CARDIGAN LONGSLEEVE HIGH COLLAR - Kofta - beigeManduka THE HIGH LINE - Tights - dunes jacquardMiss Selfridge POLKA DOT HANKY HEM MIDI - Vardagsklänning - rustMinimum MARIOLLA - Skjorta - rosin

Moves FALA - T-shirt med print - violet tulipMonki ODINA SPECIAL - Luvtröja - vit/gul/dark grönWEEKEND MaxMara ELETTRA - Skjortklänning - ultramarineMos Mosh BLAKE NIGHT - Blazer - chocolate

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

New Look Curves STRIPE LOGO TEE - T-shirt med print - dark gulNAF NAF EVRONE - Blazer - dark gråNA-KD LEOPARD OVERSIZE - Sweatshirt - brunNew Look JAWS TEE - T-shirt med print - vitNew Look INSERT CHEVRON - Sweatshirt - camel

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

ONLY Play ONPEMILIA TRAINING CURVY - Tights - dark grå melangeNoisy May NMERIK - Skjorta - grön gablesNoa Noa DOTTED SHEER - Tunika - blå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Nümph CYDNEY DRESS - Vardagsklänning - pristineOasis FRILL - Blus - off vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Object OBJASTA 3/4 BLOUSE - Blus - pine groveONLY MIT LANGEN ÄRMELN - Vardagsklänning - cloud dancer

ONLY ONLNEWMOSTER - T-shirt med print - misty roseONLY ONLPOLLY BLOUSE - Blus - port royaleONLY ONLDEMI - Väst - night sky

ONLY ONLCECILIE PRINTED - Sweatshirt - light grå melange/happy rainbow

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Paintpart Tapet Mormors Tid 4843-2 ibzads2138-Hem & Trädgård

Sandudd Oy har tillverkat tapeter ända sedan 1885. Under dessa 121 år har vi upplevt många varierande stiltrender. Vissa faller periodvis i glömska, medan andra lever kraftfullt vidare. Med hjälp från Museiverket har vi gjort denna kollektion, Mormors tid, med ett urval av de mest betydande stilarna. Det äldsta mönstret kommer från 1875.Sandudds långa historia hade inte varit möjligt utan en oavbruten produktutveckling. Produktavdelningen har alltid baserat sig på kundernas önskemål. Just nu kan man tydligt se en ökning av efterfrågan på nonwoventapeter. Därför trycks Mormors tid på en bas nonwoven. Det betyder enklare tapetsering – Limma-vägg-metoden. Bra att veta, speciellt för dig som ska göra jobbet själv.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Mönsteranpassning (cm): 21Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Mormors Tid

Meningen med hela skiten…

ONLY Carmakoma Blus - marmalade

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

OYSHO T-shirt med print - rosePart Two MALIVA - Kofta - trade windsOpus SELLINA - Långärmad tröja - slate grå melange

15324212664902228635381886865163.jpg

Pepe Jeans MARLENE - Långärmad tröja - off vitPieces PCBOSS - Blazer - high risk röd

Pomkin LISE - T-shirt med print - blau/weißPolo Ralph Lauren Långärmad tröja - collection creamPOP Copenhagen TEE DISCO TEE - T-shirt - bas - vitPULL&BEAR T-shirt med print - vit

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Sister Jane JETSET RABBIT DRESS - Vardagsklänning - blåRue de Femme DOODLE NEW - Blus - purpleDerhy MAILLE - Kofta - bleu/petroleReebok HERO STRAPPY PLACEDPAD - Sport-bh - twiber

Boken finns att köpa här.

River Island Linne - ivory

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Rosemunde BERGAMO - Linne - ivorySaint Tropez FLOWER STRIPE - Skjorta - blåSand Copenhagen 2P - Blus - schwarz

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Selected Femme SFIVY BEACH DRESS - Jerseyklänning - apricot ice/light melange
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Selected Femme SLFRILEY - Kofta - decadent chocolateStorm & Marie REFEREE - T-shirt med print - dark blås.Oliver Kofta - olive tree melange
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Six Ames WIBO - Jerseyklänning - dark grå melangeStradivarius MIT SPITZENBORTE - Blus - grönSuperdry BURNOUT VEE TEE - T-shirt med print - dark blåSuperdry CHARLIE EDGE - Linne - mono foliage
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Superdry BIG CAT - Luvtröja - oatmeal snowytalkabout Trenchcoat - grå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Tiger of Sweden Fodralklänning - vit
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Tommy Hilfiger MILLIE - Skjorta - blåTOM TAILOR PRINT - Långärmad tröja - sky captain blå

Over and out.

Klara