The Forge of Vulcan,Diego Velazquez,50x40cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Ninja Turtles Pyjamas grå

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Poster - USA karta ram 3 21x30cm

SMHI Varning

Retro väggmonterad antik messing kran med dusch loge luxor 4
18 MAJ 2019 Skrivet av :
The Merry Drinker,Frans Hals,81x66.5cm
Unconscious Rivals,Alma-Tadema Sir Lawrence,45.1x65.8cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Väggventilationsgrillkanalskydd med nätdrag och sladd 130x130mm
St Jerome,BOSCH Hieronymus,77x59cm
The Vision of St Bernard,Filippino Lippi,50x50cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
20st M10 hexagon full nut zinkpläterad
Trio Fleuri,Jan Toorop,60x50cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Butcher's Stall,Pieter Aertsen,60x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Poster - Ananas Topical Sky 70x100cm
Fortsätt läsa
Rain,Steam and Speed,Joseph Mallord William Turner,50x40cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Landscape at the Unstrut,Max Klinger,60x40cm
John guest jg speedfit 5x vitt kollettlåssklämma 22mm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Battle of San Romano,UCCELLO Paolo 02 Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Inbed Sweden Classic Bäddmadrass 180x200
Fortsätt läsa
Satin kök badrum vägguttag fan 100mm awenta linea stil standard

Varför varna för kontroller

The Hay Wain,John Constable,60x40cm
Plastic Storage Tool Box 19" with Extra compartment 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Produktinformation:ComfortZone 70överhäng 101 mminställningsbar stråleflödesmängd 5 l/minutkeramisk blandarsystemtemperaturbegränsning inställningsbarmed lyftventilLjudklass: IVarumärke: HansgroheTyp: Tvättställsblandare
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Portrait of Clata Bianca,Julius Schnorr von Carolsfeld,37x26cm
Fortsätt läsa
185 Celia kudde med stoppning 45 x 45 189:-
Skrivbok Paros
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Death of Sardanapalus,Eugene Delacroix,50x40cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Skrivbok Kolsva
The Doge Takes Part in the Festivities,Francesco Guardi
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Avloppsinstallationsarmbågsanslutningsfog 50mm 45deg
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
3/4 "vit plast utomhus trädgård vattentankventil

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
The Four Evangelists,JORDAENS Jacob,60x50cm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Democritus,Antoine Coypel,69x57cm
Strandfilt rund - Mandala grön

En helg med liberalernas toppnamn i EU

i brist pa annat,Anders Zorn,16x24cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Le Souffleur,Jean Baptiste Simeon Chardin,50x40cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Pompom/Dekorboll/Pappersblomma i Gult, 20 cm
Unknow work 77,Anders Zorn,68.5x50.9cm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
The Harvesters,Pierre Renoir,60x74cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Blaumann Pajform Copperline
LED lysrör 21W
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Tillbringare i porslin
Dammsugarpåsar Kärcher A 2024 pt

Danstävling i Älvsbyn lockade

Rouen Cathedral in Brights Sunlight,Claude Monet,60x40cm EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Philips myLiving LED Spotlight Phase 4,5 W vit 533003116
Pappersvikt i glas 8 cm - blank - skapa ditt eget motiv
Pine Trees and Dandelions in the Garden of Saint-Paul,Vincent Va
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Bordsduk Mustasch
At Val Saint-Nicolas near Dieppe,Morning,Varengeville,Claude Mon
Still life wtih Absinthe,Vincent Van Gogh,46.5x33cm
Vit kegelformad krageöverdrag för rörhål 32 mm diameter 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Mona Lisa Öga och mun 2 st pappersvikt i glas 8 cm
Two Peasant Women in the Peat Field,Vincent Van Gogh,27.5x36.5cm
Landscape with Dunes,Vincent Van Gogh,33.5x48.5cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Bean & Pea Bag with Free Bean & Pea Ring Grön Storage 1