Avloppsinstallationsarmbågsanslutningsfog 50mm 45deg
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Väggdekor väggord väggtext Störst av allt är kärleken

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Moscow 9-11-2 Variant: Vänster

SMHI Varning

General Bonaparte,Jacques-Louis David,81x65cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Avloppsinstallationstoppanslutningsfog 50 / 50mm 67deg
Barngalge - B: 3 cm - MDF SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
BAHCO Magnetisk skål rektangulär 24x14 cm BMR240
Portrait of Eugenia Primavesi,Gustav Klimt,80x40cm
Luftrenare Filter Vallox 75/95 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
2 par trädgårdshandskar, planteringshandskar
YATO Stålfilar set 5 st 250 mm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
jag modellerar emmas byst,Anders Zorn,50x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Dammsugarpåsar Siemens Dynapower VS 08G2010
Fortsätt läsa
Ingres Posing for the Figure,Jean Auguste Dominique Ingres

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Poster - Merry Christmas No.3 30x40cm
Kinabok - stl. 14x14 cm - Hålstl. 8x8 cm - Brun 14 MAJ 2019 Skrivet av :
The judgment of Paris,Pierre Renoir,50x40cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Poster - Orange drink 21x30cm
Fortsätt läsa
Stephane Mallarme,Pierre Renoir,50x40cm

Varför varna för kontroller

Rapha Maitre,Pierre Renoir,60x40cm
Olive Tree 200cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Produktbeskrivning

Minimalistisk och retrosnygg ullklänning

Ullklänningen Fårö är något helt i sitt eget slag och en dröm för dig som gillar den lite karga, minimalistiska stilen. Den är gjord i Italiensk återvunnen ull - ett mysigt ullmaterial som känns superskön mot huden och de taktiskt placerade dragkedjorna gör den enkel att dra på så att du ska kunna använda den hela dan varje dag. Ett unikt plagg som garanterat kommer att förgylla din tillvaro, speciellt om du är lite frussen av dig.

Skötselråd från Vargkläder. I början fäller materialet något, innan överproduktionen av ull försvinner. Använd en roller för att ta bort ullfiber. Tvätta tröjan separat och försiktigt: vänd tröjan ut och in och använd det korta tvättprogrammet för ull (max 30 grader). Tröjan ska inte torktumlas, plantorka helst. Centrifugeras endast försiktigt. Stäng alla dragkedjor och dubbelkolla gärna så att det inte finns några hårda föremål kvar i tvättmaskinen. Ej kemtvätt.

Detaljer

  • Blixtlås på sidan från armhålan hela vägen ner
  • Mindre blixtlås från axeln till halsen
  • Normal storlek
  • Rakt snitt
Specifikation
Klänning
Typ: Långärmad
Säsong: Höst / Vinter
Kategori: Fritidskläder
Längd: Kort
Material
Yttermaterial: 65% Ull, 25% Polyamid, 10% Polyester  
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
822369
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Gelly Roll Set - Stardust, Metallic, Moonlight - 24 st
Fortsätt läsa
Layd with Parasol,Claude Monet,60x40cm
Peasant Woman Digging,Vincent Van Gogh,41.5x32cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Girl with a Hoop,Pierre Renoir,60x40cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Guinness - Spegeltavla / Pubspegel / Barspegel
Medisana Bubbelbad Spa Massage MBH
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
5x anti-sediment 5 "polypropen vattenfilter 5um
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Portrait of a Woman with rde Ribbon,Vincent Van Gogh,60x50cm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Taking a Walk,Claude Monet,60x40cm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Montmartre near the Upper Mill,Vincent Van Gogh,44x33.5cm
Poster - Born to be Wild 40x50cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

EGLO klassisk LED-lampa E27 T32 Amber 11554
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Restaurant de la Sirene at Asnieres,Vincent Van Gogh,54x65cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Home - Where you treat... Väggord Familj
Kärcher Allergidammsugare DS6 Vattenf. (11952200) 13 MAJ 2019 Skrivet av :
First Steps,Vincent Van Gogh,60x50cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Starwars Badhandduk Poncho, grå
Poster - Häst Love No.1 40x50cm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Pennställ soptunna vit
Poster - Ung elefant 40x50cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Bilar - plywood - stl. 12x3,5x6 cm - 2 st EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
HIP Bäddset 5584-H YELPEA 155x220 cm flerfärgad
The Fall of Man, Peter Paul Rubens, 50x40 cm
Portrait of Vicomtesse Louise-Albertine,Jean Auguste Dominique I
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Bordsduk Champagne Tygliknande
Grenuttag Comfort-Line 6-Way 2.00 m Vit - Jordad Kontakt
The Moneylender and His Wife, Quentin Massys,50x50cm
Christ and the Woman Taken in Adultery, Lorenzo Lotto 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar AEG Comfort 1105
Dammsugarpåsar Electrolux Flexio Z 880
Dammsugarpåsar Hoover Aria AR10 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3453 1