HEPA Filter
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Radiostyrd Mini Leksaksrobot 75mm med LED-ögon & fjärrkontroll Blå eller Rosa, Blå

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Skechers GOfit TR TREK, Svart
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Aromalampa i Keramik Buddha Turkos

SMHI Varning

Portrait of Dector Gacher,Vincent Van Gogh,68x57cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Sidobord 40x30x41,5 cm Vit
Högkvalitativ trädgård utanför utomhusknivventil 1/2 "x 1/2"bsp SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Antik messing keramik kopp + toalett rengöringsborste
The Langlois Bridge at Arles,Vincent Van Gogh,54x65cm
Antik mässing väggmonterat grepp + flytande tvål dispenser 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Schuko Strömkabel Schuko Hane - IEC-320-C13 3.00 m Svart
460mm väggmonterad badhängare med handdukshängare
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Farmhouses among Trees,Vincent Van Gogh,28.5x39.5cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Poster - Världskarta No.25 21x30cm
Fortsätt läsa
Avkalkningsmedel Kaffebryggare

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Fritillaries in a Copper Vase,Vincent Van Gogh,73.5x60.5cm
Philips LED SceneSwitch E14 Kr 40W 4st (929001260858-4) 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Havre grön 40x50cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Poster - Ananas grön 21x30cm
Fortsätt läsa
Poster - Sjöstjänor havet 40x50cm

Varför varna för kontroller

600.598 Matgrupp bord + 4 stolar/ 2790:-
Melancholy or the Penitent Magdalen,Domenico Feti,60x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :

Produktnummer: 15880051

Modern och elegant vattenkokare av rostfritt stål, som finns i flera färger så att det passar in i köket.

Ergonomisk design och funktionalitet gäller när som helst på dagen och i varje interiör.

Utrustad med ett bekvämt, inbyggt värmeelement.

Lätt att placera vattenkokaren på basen.

- Färg: SVART

- Kapacitet: 1,8 L

- Max effekt: 1800 W

- Strömförsörjning: 220-240 V

- Material: rostfritt stål, plast

- Automatisk avstängning efter kokning

- Säkerhetsavstängning vid torrkokning

- Dold värmeelement

På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Peasant Family in an Interior,Louis Le Nain,60x40cm
Fortsätt läsa
Exklusiv Tavelram i Guld färg Storlek 70x100cm
Dammsugarpåsar Nilfisk G90 Allergie Vac
14 MAJ 2019 Skrivet av :
The Stoning of ST.Stephen,Annibale Carracci,50x40cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Poster - Världskarta No.6 40x50cm
Poster - Grön plant No.8 21x30cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Euroclean UZ 930 S
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Philips Vägglampa myBathroom Hydrate krom & vit 340811116

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio 2631 Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Nonwoven Fototapet Snowy Alps - en kvalitetstapet till marknads
Snigel i betong

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Dammsugarpåsar Daewoo RC 190 till 193
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Voltage CJ106VM Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Ed Hardy - Montage
Dammsugarpåsar Hoover Galaxy SC 222 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar OBH Nordica 7224
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Poster bestiger bergsvägg, 50x70 cm
Dammsugarpåsar Rowenta Bully
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Trähjärta Fantastiska Pappa
Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 7012

Danstävling i Älvsbyn lockade

Dammsugarpåsar Coline VC-H4508ES13 EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Kuddfodral - Älska snö
120 LED Cordless Portable Light Bar
Nonwoven Fototapet Venice - en kvalitetstapet till marknads bäst
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Tea-Vanilla Bourbon Från Yankee Candle
Dammsugarpåsar Electrolux ZE 340
Tomte i trä
Fototapet Manhattan Skyline - en non-woven bildtapet till bästa 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Electrolux Z 65
König Konig utomhuslampa med integrerad kamera, rörelsedetektor
Dammsugarpåsar Rowenta Presty 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Fight for life - Poster 1