RGB LED list 5 meter IP65 - Med Fjärrkontroll


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Christmas Honeycomb Santa Hats - Vintage Noel - Xmas Decorati...

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Britax GO Varukorgsväska
Kylskåpsmagnet ”BMW DRIVERS ONLY”

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm beige Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Man with a Golden Lace,Tintoretto,60x40cm
Änglavingar Vita

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Primal Elements Icon Candle Purse Vintage

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Matstolar 2 st fribärande svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Pappersstans, pop-up, dia. 38 mm, Hjärta, 1st.Dymo plasttejp, B: 12 mm, L: 4 m, vit, 4mvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
S Jar-Ebony & Oak
Walk on the Beach,Joaquin Sorolla Y Bastida,50x50cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Servetter, lila, stl. 33x33 cm, 20st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Glasplattor, stl. 7,5x7,5 cm, 20st.
wolfcraft Teleskopisk takstötta 4042000
Dekopro Lasermätare LRD110, 80m

På tisdagen godkände ministerrådet5 Piece Abrasive KitSpetsar till skruvstans, hålstl. 2+3+4 mm, 3mix.Duk av imiterat tyg, lila, B: 125 cm, 70 g/m2, 10m den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Barstol teak brun
Boxo Hylsor och spärrhandtag 46 delar 1/4" BC031-046

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNonwoven Fototapet Skogsväg - en kvalitetstapet till marknads bä anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

wolfcraft Enhandsklämma EHZ PRO 100-700 3033000