Ranex Vägglampa med rörelsedetektor (5000.299)
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Knopp - keramik - vit ros

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Affisch Poster Rottweiler Hund Hundras Text Målning 33x48

SMHI Varning

Kaffekvarn x 8 st
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Dinosaurie Leon 21x30cm
YATO Verktygslåda stål 460 x 200 x 225 mm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Poster - Svart sten 40x50cm
1 Litre Stainless Steel Sauce Pan
Bilar - plywood - stl. 12x3,5x6 cm - 2 st 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Thatched Cottages at Cordeville,Vincent Van Gogh
Head of st John the Baptist ,Andrea Solario, 60x50 cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Rest on the Flight into Egypt,Simone Cantarini,60x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Philopeoemen General of the Achaeans,Peter Paul Rubens
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Fasett CH829-120

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Pop-up Leaf Bag with Gloves
Canvas LOVE 80x80 14 MAJ 2019 Skrivet av :
The Moneylender and His Wife, Quentin Massys,50x50cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Poster - Lejon kungen No.3 30x40cm
Fortsätt läsa
Augustus and the Tiburtine Sybil,Antoine Caron

Varför varna för kontroller

Dammsugarpåsar Electrolux Z 431 till 464
Dammsugarpåsar Electrolux Z 330 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Millfighter Pilatesboll är ett mångsidigt redskap som är utmärkt för att träna upp balans, flexibilitet och styrka
Diameter 65 cm
Nettovikt 1 kg
Innehåller Handpump
• Förbättrar hållning, balans & stabilitet
• Stärker mage, bål & rygg
• Skonsam träning
• Mångsidig användning
• Perfekt för rehab, uppbyggnadsträning & motion

Stärk upp mag- och ryggmuskulatur på ett skonsamt sätt. Regelbunden träning ger dig en bättre hållning och ökar kroppens balans och stabilitet.

Om du använder pilatesbollen för att träna upp din balans är det viktigt att välja rätt storlek på bollen:

Millfighter Pilatesboll, 65 cm, Blå rekommenderas för personer som mäter 150-180 cm.
Millfighter Pilatesboll, 75 cm, Grå rekommenderas för de som är över 180 cm.

Ställ in lufttrycket efter behov genom att öppna ventilen och fylla på luft med den inkluderade handpumpen, eller helt enkelt släppa ut luft.

Millfighter Pilatesboll passar utmärkt för rehabilitering, uppbyggnadsträning eller motion.
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Dammsugarpåsar Electrolux CZV 742
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Miele Compact
Dammsugarpåsar Hoover Alpina SC231
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 1500
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Hoover TF 4195
Dammsugarpåsar Hoover Galaxy S 3850 till 3856
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar AEG 4004 Super
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Rowenta RU 065

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar AEG AJM 68FD 1... 9 Jet Maxx Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Dammsugarpåsar Electrolux Maximus ZXM 7010-7035
En hjortfamilj i svart

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Dammsugarpåsar Siemens VS 50A00 till 59A99
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Allaway Föravskiljare EE-10 Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Jättebasilika Napoletano Bolloso 50 st frön
Värmepanel infraröd 510W utan termostat variant 1 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Electrolux Z 960
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Inbed Sweden Deluxe Bäddmadrass 90x200
Dammsugarpåsar AEG TC 100 till 199
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
vidaXL Dörrmatta kokos och gummi 45x75 cm
Poster - Alfabet No.2 40x50cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Dammsugarpåsar Hugin T120 EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Luxform Trädgårdsbelysning solcell LED komplett set 3 st 12V Tha
Dammsugarpåsar Bosch BBS 6...Junior C600
Dammsugarpåsar Siemens Super XS
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Jams Cruikshank,Henry Raeburn,50x40cm
Brennenstuhl jordad förlängningskabel, CEE 7/7 - CEE 7/4, 25m, b
Dammsugarpåsar Siemens XXX Speedy
Ekologiskt förkläde barn presenttips Gots cert. giftfritt 3-6 år 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Prygdnadsfigur Bambi
Poster - Röd lips no.3 21x30cm
Rectangular Bread Basket Röd 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Poster - LOVE Rainbow No.1 40x50cm 1