The King's Audience Chamber,Charles Wild,50x40cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Svanefors Löpare 35x140 grön

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : TY, Bundles Teddybjörn, Brun 15 cm
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Taklampa, Ljusgrå

SMHI Varning

St Barnabas Altarpiece,Sandro Botticelli,60x50cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Mässing t formar vattenrör hane tee adapter kontakt 1 "
Admiration,Adolphe William Bouguereau,50x40cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Poster - Kyanit i kvarts 40x50cm
Portrait of Giovanna Tornabuoni,Domenico Ghirlandaio,77x49cm
1/2 "kraftig 6-lags trädgårdsslang - pris per meter 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Interno della rotonda di Ranelagh,Canaletto,46x75.5cm
The Women of Amphissa,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
L'Allegro,Thomas Cole,60x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Portrait of Ignacy Jan,Alma-Tadema Sir Lawrence,45.7x58.4cm
Fortsätt läsa
St Jerome,BOSCH Hieronymus,77x59cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
60st M8 hexagon full nut zinkpläterad
The Fall of Icarus,BRUEGEL Pieter the Elder,60x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
The Lost Virginity,Paul Gauguin,60x40cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
288 st TOMTAR SOM LYSER. (24102)
Fortsätt läsa
Morphy Richards Bakmaskin

Varför varna för kontroller

Inbed Sweden Basic Bäddmadrass 90x210
John gäst jg speedfit 4x lika tee 15mm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Produktbeskrivning

Snygg fleecefodrad dunkappa

Håll dig varm och snygg i cityvintern! Montreal Coat har blivit uppdaterad med gåsdun i 700 fill power och down defender - en behandling som gör dunet vattenavvisande och behåller sitt loft och värmande förmåga i fuktigt klimat. Även yttertyget är vattenresistent, så Montreal Coat kommer att skydda dig både mot väta och kyla.

Lägg sen till ett extra mjukt foder för överkroppen, flera fickor och mjuka muddar i mikrofleece så behöver du inte oroa dig för när vintern kommer till stan utan kan lugnt hoppas på att den kommer så snart som möjligt.

Marmot använder sig enbart av dun från livsmedelsproduktion och dunet plockas ej från levande djur. Se mer här:


RDS: står för Responsible Down Standard och är en standard för dunanvändning. Alla produkter med märkningen har dun som går att spåra från färdig produkt och ända tillbaka till dunproducenten så att man vet exakt vart dunet i just din jacka kommer ifrån. Dessutom garanterar märkningen att djurhållningen är etiskt riktig. Man plockar aldrig dun från levande fåglar eller fåglar som tvångsmatats.

Detaljer

  • Vattenavvisande yttermaterial
  • Vattenavvisande gåsdun, 700 fill power
  • Avtagbar huva, med avtagbar pälskant (fuskpäls)
  • Fickor med mjukt fleecefoder
  • Två innerfickor, varav en har dragkedja
  • Fleecefodrad vid överkroppen
  • Mjuka muddar
  • Modellen är ca 170 cm lång och bär storlek S. Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Modell
Isolerad jacka  
Säsong
Vinter  
Jacka
Kategori: Kappa
Typ: Dunjacka
Lager: Ytterplagg/Väderskydd
Vattentät: Vattentät
Vindskydd: Vindtät
Vikt
ca 967 g  
Material
Yttermaterial: 100 % polyester DWR, fuskpäls, Foder: 100 % polyester, Isolering: Gåsdun, 700 fill power, behandlat för att vara vattenavvisande
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
807128
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
The Annunciation,Fra Angelico,60x40cm
Fortsätt läsa
Star Wars - One Sheet Collage
Balkongskydd, variant 1 90 cm gröna löv
14 MAJ 2019 Skrivet av :
The Gardens of the Villa d'Este,Karl Blechen,50x40cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Dekorationssten Konfetti Diamant Plommon
Skrivbok Nederländerna
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Skrivbok Tibro
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
SET OF 3 TRAVELLERS WORLD MAP TRUNKS

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Armbåge koppar lödd kvinna x kvinnlig 22mm diameter 45deg vinkel Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
The Young Draftsman,Jean Baptiste Simeon Chardin,80x65cm
Vinställ - Guldsko

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Robot-Ramar - H: 17 cm - MDF - 12 st
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Byrå - Plywood - stl. 9,2x17,7 cm - 1 st Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Tratt 110 mm
Luftrenare Filter Vallox 75/95 13 MAJ 2019 Skrivet av :
JO!E Citrusskalare
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Laddbar LED-lysrörX2
Reservblad till NT Cutter 6 st - 101054 - 18mm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Fototapet - Island in the South
Camile Monet on her Deathbed,Claude Monet,60x40cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

The Parisian Woman,Pierre Renoir,60x40cm EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Einhell Kap- och geringssåg TE-SM 2131 Dual
Poster - Merry Christmas No.8 40x50cm
Pure Bäddset 5710-M LIZZY 135x200 cm flerfärgat
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Bordslöpare Mörkblå på Rulle
Flödesbegränsare för någon duschslang 7 liter / min
Ubbink Substrat för damm 10 kg 1373101
Peach Tree in Blossom,Vincent Van Gogh,80.5x59.5cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Poster - Världskarta GOLD No.2 40x50cm
Blå akrylglas frontpanel 100mm standardventilator
Portrait of the Postman Joseph Roulin,Vincent Van Gogh,65x54cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
The Artist's Garden at Giverny,Claude Monet,60x50cm 1