ZIPE Person våg / Badrumsvåg 150kg


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Recreation by our Gallery,Peter Paul Rubens,60x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Britax, Sufflett och textilset, B-Agile Plus/B-Motion Plus, Olive Grön
Brazen Serpent,Tintoretto,60x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMulti universalsax, L: 17 cm, vit, både höger- och vänstersax, 1 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Glasunderlägg Hjärta Vit
Glasflaska, H: 26,5 cm, dia. 8 cm, 1st.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Vita vingar liggande 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bakning - Madeleineform

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lanternor, dia. 7,5 cm, H: 6,5 cm, 12st.Bondböna Masterpiece Grön 20 st frönvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
600 stk.150x215 mm (C3) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
Saxslip, 1st.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Classic universalsax, L: 21 cm, Högersax, 1st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lever Punch, stl. S , dia. 19 mm, Snowflake, 1st.
Hailo Stegkrok för hink SafetyLine stål 9952-001
Wall Hanging Light Up ARROW Sign Röd With Vit Light Display

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Träd Blossom 2st varmvit 45cmMaxi limpistol, Lågtemperatur, 1st.Kylskåpsmagnet retro, ”VW LET'S Get lost" den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kylskåpsmagnet retro, ”Fairy Cakes"
Bestway Uppblåsbar svan för poolen Zaina vit 41109

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLes baigneuses, study,Anders Zorn,71.5x37.5cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

EGLO Pendellampa koppar Rocamer