Efashion Chana - Topp 7098 Bård nedtill, Grön

GAP CREW - Sweatshirt - royal teal

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Guess ICON TEE - T-shirt med print - true vit a000

Guess PORZIA - Skjorta - true vitHomebase Luvtröja - dark grönHIIT CHEVRON TAPED - Sweatshirt - grå marlHope & Ivy Petite FLORAL BLOUSON SLEEVE WRAP DRESS - Maxiklänning - burgundy

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

House of Holland GROUND BREAKING OVERSIZED WAY - Luvtröja - berry multiHUGO KALONA - Fodralklänning - bright rosaHUGO ERILIA - Skjorta - open vitIcepeak PRITA - Parkas - gråInWear VOLTAIRE - Långärmad tröja - deep tealI.scenery JRIDIVA BELOW KNEE DRESS - Vardagsklänning - stormIVY & OAK POLKA DOT WRAP DRESS - Maxiklänning - navy blåIVY & OAK DOUBLE BREASTED TUXEDO - Blazer - navy blå

Tack ❤

Min tid är nu

Jarlo MARGAUX - Festklänning - navy
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

J.CREW Skjorta - french blåJ.LINDEBERG WYNNE - Piké - dark mahoganyJ.LINDEBERG KIMBALL FIELDSENSOR - Fleecetröja - vit

Junarose Blus - coral cloudJust Cavalli Blus - blå print

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 JDY JDYKING - Blus - dark grön

Palettblad Wizard Mosaic 20 st frön

JDY Kofta - mottled grönKIOMI T-shirt - bas - goblinblåKARL LAGERFELD NEON LIGHTS PINSTRIPE TUNIC - Tunika - vit/blå stripe

Kaffe AMBER TUNIC - Tunika - light khaki
1537437987500

Kaffe NOBELLA AMBER BLOUSE - Blus - midnight marine/pale mauveKeepsake TWO FOLD GOWN - Festklänning - blush rosaKing Louie CECIL DRESS VONGOLE - Vardagsklänning - grönLive Unlimited London Blus - rödLost Ink WITH PLEAT DETAIL AND TRIM - Skjorta - vitLauren Ralph Lauren MATTE KELBY - Fodralklänning - lighthouse navyLauren Ralph Lauren KYLENE LONG SLEEVE - Sweatshirt - mascarpone creamLacoste T-shirt - bas - blå

Lee SMILEY - Luvtröja - smiley gulLibertine-Libertine UNIT - Skjortklänning - light blåLes Petites... RUFFLE DETAIL PLAID DRESS - Skjortklänning - foretMascara Festklänning - rose gold

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Missguided Plus OH HONEY NO SLOGAN DRESS - Vardagsklänning - rödMagic Nights Festklänning - royalblaumint&berry T-shirt med print - vit/rödMassimo Dutti Långärmad tröja - blåMore & More Blus - off vit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Morgan T-shirt med print - bleu electriqueMAMALICIOUS MLLANJA - Långärmad tröja - super lemonMango VEGAS - Maxiklänning - curry

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Mango WOU - Blazer - rödMarc O'Polo FEMININE AND TAILORED SHAPE - Skjorta - vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

maje RUSTIQUE - Skjortklänning - carreauxMiss Selfridge BARDOT TWIST DRAPE DRESS - Maxiklänning - burgundy

Missguided Tall BELTED DRESS - Vardagsklänning - rödMonki TUVA WRAP DRESS - Vardagsklänning - grönMAX&Co. CAVILLO - Blus - rose rosa

Mos Mosh MATTIE - Skjorta - ultramarine

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

FM Mattsson Badkarsblandare Garda Nedåt 40 CC ibzads1380-Hem & Trädgård

FM Mattsson Badkarsblandare Garda 40 CC Nedåt. Tryckbalanserad termostatblandare med vridpipsomkastare. FM Mattsson Garda är en intelligent blandare för dusch och bad. Röranslutning uppåt eller nedåt. Här samarbetar stilren form med utmärkt funktion på ett föredömligt sätt. Förutom tidigare kända funktioner som den exakta temperaturhållningen och garanterad driftsäkerhet vid kalkhaltigt vatten, har blandaren försetts med en smart energisparfunktion, hetvattenspärr och vridbar badkarspip.Övrigt:-Tryckbalanserad termostatblandare-Med keramisk tätning-Med vridpipomkastare-Med typgodkända backventiler och väggtätning-Piputsprång från vägg: 184Varumärke: FM Mattsson Färg: KromCC-mått (mm): 40Utlopp: NedåtDuschanslutning: G 1/2 Piputsprång (mm): 184Serie: GardaTyp: Badkarsblandare

Meningen med hela skiten…

New Look Curves SPOT CONTRAST BUTTON SHIRT - Blus - vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

NA-KD TEE - T-shirt - bas - vitNew Look ANIMAL LOGO TEE - T-shirt med print - brunNew Look CHEVRON - Sweatshirt - gul

15324212664902228635381886865163.jpg

ONLY Play ONPMIRA SEAMLESS SPORTS BRA - Sport-bh - vitNoisy May NMVTILDA - Långärmad tröja - night sky/snow vit

Noisy May Tall NMALINA TAPE DRESS - Jerseyklänning - night skyOasis AUTUMN GARDEN PRAIRIE DRESS - Vardagsklänning - multi/blåObject Skjorta - grönONLY ONLEXK TESSA DRESS - Jeansklänning - medium blå denim

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

ONLY Långärmad tröja - purpleONLY ONLNINE 3/4 FOLD UP - Blus - cloud dancerONLY Sweatshirt - oatmealONLY Carmakoma CARNUT SINGLET SOLID - Linne - beetroot purple

Boken finns att köpa här.

OYSHO T-shirt med print - rose

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Sosao MALIARDO ABITO STAMPATO - Maxiklänning - multi/rosso/blåOpus FLOTA - Blus - true rödPieces Vardagsklänning - purple

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • PEP HAMES - Blus - cinna
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Polo Ralph Lauren T-shirt med print - vitPOSTYR POSINGRID FACE - Sweatshirt - mellow gulPULL&BEAR Blus - beige
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Sister Jane WANDERING WINGS EMBELLISHED BLOUSE - Skjorta - rosaRagwear ZIP - Huvtröja med dragkedja - mid indigoReebok MUSCLE TANK - Linne - light blåRich & Royal PRINTED A SHAPE BLOUSE - Blus - purple
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Rosemunde BENITA - Linne - schwarzSeraphine JODIE - Vardagsklänning - navy/blush
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Salomon ELEVATE AERO TEE - T-shirt med print - vit
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Selected Femme SFCHLOE DRESS - Jeansklänning - light blåSelected Femme SLFSIA CARDIGAN - Kofta - light grå melange

Over and out.

Klara