The Flagellation of Christ,Adolphe William Bouguereau,60x40cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Body Med Hello Kitty

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : My Little Baby born Bathing Fun
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Hust&Claire, Regnställ Sunflower

SMHI Varning

Ecce Homo,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,54.5x44.5cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
The Four Philosophers,Peter Paul Rubens,60x50cm
Lady Standing at a Virginal er,Johannes Vermeer,51.7x45.2cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Retro förkromad mässingskran med duschlogo victorian 10
In The Conservatory (Rivals),James Tissot,42.6x54cm
The Röd Bridge,julian alden weir,60x40cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Vägg keramikventilator 125 mm diameter standardversion
Matsalsstol med ergonomisk design svart
16 MAJ 2019 Skrivet av :
5 st M14 hexagon full mutter zinkpläterad Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
1-polig 1-moduls huvudströmbrytare 32a 230vdc eaton is-32/1
Fortsätt läsa
Indian Sacrifice,Thomas Cole,60x40cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Elektrisk varmvattenberödare panna handtvätt 3,7kw vit plastpip
A View near Tivoli (Morning),Thomas Cole,37.6x58.9cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Kuddfodral giraffe Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Kopplingsröduceringsbeslag för mässing rör x x manlig 3/4 "x 1/2
Fortsätt läsa
Extraktorfläkt med timer och fuktighetsgivare 5 "125mm guld

Varför varna för kontroller

Inbed Sweden Basic Bäddmadrass 105x200
Citatmagnet Auguste Renoir 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Tvågreppsblandare från FM Mattson i Krom. Med typgodkända backventiler i inloppen och väggtätningÄr vändbara om inlopp neråt önskas (skifta rattar)Piputsprång från vägg: 160 mmFärg: KromTyp: Spolblandare
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
6-lags trädgårdsslangslang med slang 45 meter längd 3/4 "diamete
Fortsätt läsa
Affisch Mini Ulrika Eleonora
The Coronation of the Virgin,Diego Velazquez,50x40cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Portrait of the Artist,Eugene Delacroix,65x55cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Ed Hardy Poster New York
Plattformsvagn med bromsar 300 kg svart
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Summer or Ruth and Boas,Nicolas Poussin,50x40cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Francois I King of France,Jean Clouet,50x40cm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Ram - stl. 15,8x15,8 cm - Plywood Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Pussel - Plywood - stl. 12,5x12,5-19,5x19,5 cm - 7 st
Ljusstark LED-lampa GU10 MR16 Spotlight 520 Lumen

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Collageram - stl. 10x10 cm - Djup 3 cm - MDF
13 MAJ 2019 Skrivet av :
LED Trädgård Ljus Vit Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Väggord Livet är Underbart
Dammsugarpåsar Siemens Dynapower VS 08G2212 13 MAJ 2019 Skrivet av :
St Francis Receiving the Stigmata, Domenico Beccafumi
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Star Wars - Episode 5 - One Sheet
Kinabok - stl. 14x14 cm - Hålstl. 8x8 cm - Brun
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Jonathan Örngott Hjärta
Poster - Regnbåge No.2 21x30cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Gutter system cleanouts 110mm rördiameter brun färg EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Philips myLiving Spotlight Zesta 4,5 W vit 564903116
Unknown work,Claude Monet,60x50cm
En glasflaska med kork motiv med två Flamingos i gräs
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Odla din egen Fyrklöver
YATO Trearmad avdragare 150 mm 3 st YT-2513
Madame Victor Chocquet,Pierre Renoir,75x60cm
Justerbar sifonavloppsavfall med krom mutter 6/4 "x 40 / 50mm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
5x anti-sediment 5 "polypropen vattenfilter 5um
Winter Garden,Vincent Van Gogh,60x40cm
Elegant förkromad vinklad vattenventil för handfat 1/2 "x 3/8" 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Luftrenare Filter 1