Efashion Chana - Blus C56 Leopard, Vit

GAP Huvtröja med dragkedja - snow cap

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Guess ADRIANE DRESS - Vardagsklänning - röd

Guess ICON TEE - T-shirt med print - hyper glowHey Honey HEART CORE - T-shirt med print - gråHaikure Blus - carambolaHolzweiler WILD DOG DRESS - Vardagsklänning - army

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Honey Punch STRIPE BUSTIER - Linne - rosaHUGO KARIEN - Fodralklänning - open blåHUGO EVIC - Skjorta - open vitHUGO NICCATA - Sweatshirt - medium rödIlse Jacobsen LONG RAINCOAT - Parkas - blå grånessIro ATOM - Skjorta - röd/blåIVY & OAK PLISSÉE - Festklänning - light sandIVY & OAK GRAPHIC - Blus - vit

Tack ❤

Min tid är nu

JoJo Maman Bébé MATERNITY NURSING TOP - Långärmad tröja - ochre
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

J.CREW STRETCH PERFECT - Skjorta - french blåJennyfer T-shirt med print - bright rödJ.LINDEBERG ELAH COMPRESSION - Tights - blå

Junarose JRNINNI ABOVE KNEE DRESS - Jerseyklänning - navyJUST FEMALE ROMAIN BLOUSE - Blus - multi

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 JDY JDYRUN - Blus - legion blå

Nora Örngott Hjärta

JDY JDYSAGA - Långärmad tröja - night skyKIOMI Vardagsklänning - royal blåKIOMI Kofta - mid grå melange

Kaffe TRINE BLOUSE - Blus - dark cobalt
1537437987500

Kaffe AURA AMBER - Tunika - deep wineKempa EBBE FLUT HOOD ZIP WOMEN - Huvtröja med dragkedja - vit/dove blauKarl Kani COLLEGE HOODIE - Luvtröja - brun/purpleKariTraa ULLA PANT - Långkalsonger - doveLost Ink EMBROIDERED SLEEVE - T-shirt med print - navyLauren Ralph Lauren Maxiklänning - french tealLauren Ralph Lauren JUDY ELBOW SLEEVE - T-shirt - bas - coralLeon & Harper CLOVIS - Blus - ecru

Lee ULTIMATE SHIRT - Skjorta - cloud dancerLEXI OLIVIA DRESS - Festklänning - rosaLost Ink Plus EMBROIDERED SLEEVES - Skjorta - navyLuxuar Fashion Festklänning - navy

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Missguided EYELASH TRIM CAMI - Linne - khakiMads Nørgaard Sweatshirt - gulmint&berry Maxiklänning - beigemint&berry Trenchcoat - beigeMasai HOPE - Jerseyklänning - navy

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

More & More Luvtröja - rosewoodMAMALICIOUS MLADDIE NELL 3/4 - Långärmad tröja - grön bayMango FEMME-H - Skjortklänning - röd

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Mango CUFF - Blus - creamy vitMarc O'Polo LONG SLEEVE SLIGHT - Långärmad tröja - vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Mavi OXFORD - Skjorta - skywayMerchcode LADIES NEW DAY TEE - T-shirt med print - ultra violet

Minimum KIMMA - T-shirt med print - true rödMossman YOU GET WHAT YOU GIVE - Blus - vitMAX&Co. DENSITA - Skjortklänning - midnight blå pattern

Mos Mosh TILDA - Skjorta - light rose

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ten W's Tennie Charcoal/Iris Guide Five ibzads1371-Approachskor

Produktbeskrivning

Bekväm och stabil approachsko

Helt klart en god vän genom terräng, över stock och sten på väg till svåråtkomliga klätterklippor. Guide Tennie är både bekväm och stabil med klätterutrustning på ryggen. Klädd i stryktålig mocka som kan ta en hel del vatten samt ventilerar skönt när det blir varmt. Stealth C4 gummit som går upp över kanten är slitstarkt och har otroligt bra grepp. Skon lämpar sig därmed för lättare klättring och teknisk scrambling. 

Mellansulan i kompressionsgjuten EVA tillsammans med det mjuka fodret i mesh gör skon väldigt bekväm och den förlängda snörningen ger större möjligheter till justering. Lätt sko att gå långt i och dessutom skön att glida i när fötterna värker efter lång tid på väggen. 

Detaljer

  • Vattenresistent mocka med god andningsförmåga
  • Yttersula i gummi - Stealth C4
  • Yttersula med bra grepp
  • Klätteranpassad tåbox
  • Kompressionsgjuten mellansula i EVA
  • Ergonomisk lästdesign
  • Innerfoder i mesh för komfort
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt