Dr. Martens Smooth 1460 stövlar, Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Mörkläggande rullgardin svart 104

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Starfighter - Brädspel
Terrakottakulor, rund, dia. 8 cm, H: 9 cm, vit, 6st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren2 In 1 Work Centre Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ampel med bård - guldbrun
Flasköppnare för skruvkork

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Batteri för AEG 14.4V Ni-MH 3000mAh B1420R

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Smultron Mignonette 20 frö ej revor,perenn

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Kork, H: 9 cm, dia. 15-20 mm, plywood, 2st.8 Foot Heavy Duty Jump Leadsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Skrivbok Kiruna
Champagneflaskeklädsel Brudpar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ljusstake Rustik

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Padded Work Harness Suspender
Poster Naken randig modell, 70x70 cm
Pumpasked, L: 32 cm, orange, 1st.

På tisdagen godkände ministerrådetVärmeljushållare, pumpa, H: 15 cm, dia. 15 cm, vit, 2st.Pappersstans, pop-up, dia. 38 mm, Blomma, 1st.Konstrotting sittgrupp Palma 8+4+1, variant 2 svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Marker Pintor Medium Fun Mix ass (6 st)
vidaXL Justerbart Fönstergaller för fönster med 4 stänger 500-65

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVakuumpåse för kläder InnovaGoods (100 x 130 cm) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Einhell Elektrisk grästrimmer 450 W GC-ET 4530 + 3 Trådspolar