Linjal för vänsterhänta 30 cm

Kaffe BALIA SHIRT - Blus - zinfandel

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Kaffe EDDA - Kofta - midnight marine

Kaffe MARIANA - Sweatshirt - grå melangeKeepsake WAVES DRESS - Vardagsklänning - lilacKarl Kani SIGNATURE STRIPE TEE - T-shirt med print - röd/grön/purpleKaren by Simonsen GLORIA DRESS - Vardagsklänning - night sky

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Lacoste Sport Sportklänning - dragonfly/vitLost Ink RUFFLE COLUMN DRESS - Skjortklänning - rosaLost Ink DIAMOND INTARSIA CARDIGAN - Kofta - gråLauren Ralph Lauren Maxiklänning - vitLauren Ralph Lauren DAVIANA - Festklänning - pale parchmenLauren Ralph Lauren DRAPEY - Blus - mascarpone creamLacoste LIVE Långärmad tröja - geodele coq sportif TENNIS JUPE SHORT - Sportkjol - new optical vit/cobalt/pur rouge

Tack ❤

Min tid är nu

Lee HOODIE - Luvtröja - röd
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Lez a Lez Sweatshirt - rosa shaleLittle Mistress Maxiklänning - multi-colourödLace & Beads MIKAYLA - Festklänning - nude

Luxuar Fashion Festklänning - rotMissguided EXCLUSIVE PRINTED TEE - T-shirt med print - blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Moss Copenhagen WELLY DRESS - Maxiklänning - blå/tomat

Trådsax - Sax till trådar

Maya Deluxe Festklänning - nudemint&berry Vardagsklänning - dark grönmint&berry Blus - copper

Massimo Dutti Blazer - röd
1537437987500

More & More Blus - tangerine rödMore & More Kofta - soft blåMAMALICIOUS Jerseyklänning - navy blazerMAMALICIOUS Sweatshirt - navy blazerMango MIA - Maxiklänning - beigeMango COFI - Blazer - beigeMarc O'Polo JERSEY-BLOUSE LONG-SLEEVE - Långärmad tröja - bold burgundyMarc O'Polo CARDIGAN WITH HOOD - Kofta - mercury melange

Manduka ESSENTIAL LEGGING - Tights - deep plumMiss Selfridge FRILL BUTTON THROUGH - T-shirt med print - ochreMinimum EVALINE - Blazer - rosinMOROTAI PERFORMANCE TRIANGEL - Sport-bh - dark grå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Mother of Pearl MARIN - Skjorta - automn blosomWEEKEND MaxMara Långärmad tröja - blu marinoNew Look Maternity PLAIN 3/4 MIDI - Jerseyklänning - dark khakiNew Look Curves LEONARDO STRIPE - Blazer - vitNA-KD BELTED CARGO MINI DRESS - Skjortklänning - kaki

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

New Look GO SLINKY DRESS - Fodralklänning - gulNew Look NEELA ANIMAL NOAH TEE - Blus - brunONLY Play ONPZELDA CIRCULAR CROP - Funktionströja - blå tint

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Noisy May Vardagsklänning - poppy rödNoisy May Petite NMERIK LONG - Blus - snow vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

NORR KARINA DRESS - Vardagsklänning - orangeOasis RAINBOW STRIPE CAMI DRESS - Jerseyklänning - multi

Object RÜSCHEN - Maxiklänning - fiery rödOnzie HIGH BASIC - Tights - sandyONLY ONLARLI - T-shirt med print - solar power/cloud dancer

ONLY Skjorta - tarmac

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Fiona Tapet Living NW 490825 ibzads2021-Hem & Trädgård

Mönster: MönstradFärg: GråKollektion: Living NWUtförande: EasyUpLängd (m): 11.2Bredd (cm): 53Mönsterpassning (cm): FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4

Meningen med hela skiten…

ONLY Blazer - dark grå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

ONLY ONLKASHION JALENE HOOD - Luvtröja - cordovanONLY Carmakoma CARNUT SINGLET SOLID - Linne - beetroot purpleOYSHO MIT KURZEN ÄRMELN - Blus - vit

15324212664902228635381886865163.jpg

Part Two LALA - Vardagsklänning - artwork light blåOpus SASKIANA - Långärmad tröja - simply blå

Pepe Jeans SANDY - T-shirt med print - berryPieces PCIVANA - Blazer - Port RoyalePomkin LISE - T-shirt med print - rot/weißPolo Ralph Lauren PLAID CLASSIC FIT - Skjorta - rosa multi

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

POP Copenhagen DISCO SWEAT - Sweatshirt - vitPULL&BEAR Skjorta - roseSister Jane CADDYBIB - Blus - rödRagwear VIOLA DRESS - Jerseyklänning - dark choco

Boken finns att köpa här.

Reebok Classic CREW - Sweatshirt - vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Résumé JUNE BLOUSE - Blus - purpleRiver Island Blus - beigeRebecca Minkoff CLAUDIA DRESS - Vardagsklänning - cream multi

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Stefanel RIGATO - T-shirt med print - rosa
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • sandro LOUISYA - Skjorta - vitSelected Femme SLFLASH FLORENTA ANKLE - Maxiklänning - blå depthsSecond Script Petite POPPY PARKA - Parkas - dark khaki
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • s.Oliver Jeansklänning - blå denimSoyaconcept THILDE - Blus - camelStradivarius Maxiklänning - khakiSuperdry MIT KAPUZE - Vardagsklänning - kiss rosa
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Superdry DARLA GRAPHIC - Långärmad tröja - indigo blåSuperdry LABEL ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - turquoise
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Superdry CORE FITTED PANEL - Linne - orange
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • TFNC TALMA MAXI - Festklänning - ivoryTommy Hilfiger NORAH DRESS - Vardagsklänning - blå

Over and out.

Klara