The Rainbow,Dario de Rogoyos,60x50cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Vero Moda Fanni blus, Petrol

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : My Little Pony, Retro Windy
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Castles of Caladale Brädspel

SMHI Varning

La belle epiciere,Amedeo Modigliani,60x40cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok St. Louis
Amazone de face,Edouard Manet,74x52cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
35cm flexibelt köksbassäng monobloc-kopplingsslang m12 x 3/8 "
Poster - COCO Marmor No.5 50x70cm
Poster - Jag älskar dig med hjärta No.17 21x30cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Poster - Ciao Bella No.6 30x40cm
Snap the Whip,Winslow Homer,60x40cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Pope Pius VII,Thomas Lawrence,60x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Poster - Always kiss me goodnight No.2 21x30cm
Fortsätt läsa
Titus at his Desk,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,77x63cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Poster - Kyanit i kvarts 40x50cm
The Lamentation,GIOTTO di Bondone,50x50cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Two Men Contemplating the,Caspar David Friedrich,35x44cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Retro väggmonterad antik messing kran med dusch loge luxor 4
Fortsätt läsa
La Charette,Louis Le Nain,56x72cm

Varför varna för kontroller

Vägg keramikventilator 100mm diameter med timer
Portrait of a Lady,Petrus Christus,28x21cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
The King's Audience Chamber,Charles Wild,50x40cm ny03
Fortsätt läsa
Goethe in the Roman,TISCHBEIN Johann Heinrich Wilhelm,50x40cm
The Sosa Dress,Fröderic Bazille,27.5x36cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Inbed Sweden Deluxe Bäddmadrass 160x210
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
John guest jg speedfit 5x vitt kollettlåssklämma 22mm
Lady With the Rose,John Singer Sargent,80x40cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Skrivbok Strömsund
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Vit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 450x1380mm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
LED Utomhus Vägglampa 5 W 650 lm Mörkgrått Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
John gäst jg speedfit 4x lika armbåge 22mm
Vitev filter

En helg med liberalernas toppnamn i EU

The Death of Gericault,Ary Scheffer,36x46cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Liten guldgjord krage för handfat för handfat överflöd 21mm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Väggord - IGÅR, IDAG, IMORGON
HD Fast IP-kamera Utomhus 1280x720 Aluminium 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Rak rörmontering muff kopparlödd 22x18mm vatteninstallation
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Dammsugarpåsar Coline VC-H4513ES-13
Träramar - Plywood - mått 16x0,8x21,5 cm - 3 st
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Bad badrum avlopp hål disk dränering blanking disk polerad
Hylla - stl. 50x40x6 cm - plywood

Danstävling i Älvsbyn lockade

Luftrenare Filter Vallox 75/95 EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Curver Knit Korgar 3 st set brun 08510-X59-00
The Triumph of the Church,Peter Paul Rubens,50x40cm
Charles Le Brun Painter to the King,Largillierre,50x40cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Philips Hue Lucca Vägglampa Vit
Poster - Merry Christmas No.2 40x50cm
The judgment of Paris,Pierre Renoir,50x40cm
Kranhane utbyte 1/2 "bsp 240mm topputlopp f-typ kök badrum 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Kärcher 2901
Poster - Man whit two hands 40x50cm
YATO Trearmad avdragare 150 mm 3 st YT-2513 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Boats on the Beach,Varengeville,Claude Monet,65.5x81.5cm 1