DELTACO Grenuttag, 6xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, överbel., 3m kabel, sva
Xavax Dammsugarpåse Xa 01

Svanefors Pläd 120x150 vit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Valueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag 3,00 m kabel svartHQ Halogenlampa J118 R7S 400 W 8545 lm 2 800 K (J118R7S400W)Poster & - Och Guld 40x50cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Valueline 6-vägs schuko-förlängningsuttag vit utan kabel
Princess Super Juicer
OBH Nordica Passertillsats till köksmaskin (71147605)

Didriksons, Slaskeman Regnställ Citron/Blå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Brennenstuhl grenuttag med 10xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 3m kabelHissgardin Dees Happy Holidays 100x100cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - My Hero My Soldier My son no.2 40x50cmDELTACO grenuttag 10xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 3m kabel, vit eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Affisch Poster Födelseår år 1992 Nittiotalet 33x48
Rotting-sittpall brunmelerad

Poster - Hakuna Matata no.1 30x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Träram i EK, innermått 40x50 cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 20 mmPoster - A smile is the prettiest no.6 21x30cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.4 Delad Canvastavla Afrika 145*30cmMatta Cross Grå 60X90 CMPoster - Städer No.16 A3 30x40cm

Läs mer...
Spegel i guld, yttermått 70x80 cm
Poster - Städer No.13 40x50cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Distress Marker Penna - Fossilized Amber2 Trädgårdsstolar konstrotting + 4 dynklädslar antikbrunKanvas tavla, blommor 160x50 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättElefant, 50x60 cm oljemålningVärmepanel infraröd glas 650W svartMatta Torino Lin 60X90CM att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
JO!E Underlägg / Vinglasmärkare 6 st

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster The mommoth oak 50x50 cm
Poster sol och mörka moln 50x50 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster Peterskyrkan, 50x70 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster segel yacht, 50x70 cmPoster glödande kol, 50x70 cm566.961.965 Bord+ 2 stolar Tygsits/2550:- ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Värmepistol Till Embossing - Embossingfön - Ljusblå
Byggklossar - rymdskep -188 pcs
Akasa Vegas LED-list för datorer, 12V, 60cm, vit (AK-LD02-05WH)
Rasp - Rund Smidig Rasp med Plast-handtag

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Kortärmad skjorta i funktionsmaterial

  Tillverkad i en blandning av polyester och nylon som ger ett slitstarkt, lätt och snabbtorkande material som andas bra. Perfekt för sommarvandringen eller bara på en varm dag. UPF 35 skyddar mot solen. 

  Detaljer

  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Kategori
Tröja  
Tröja
Typ: Kortärmad
Användningsområde: Fritid
Lager: Baslager/Funktionslager
Material: 58% polyester, 42% nylon
Säsong
Sommar  
Egenskaper
Krage: Button-Down-krage
Stängning: Knappslå
Mått
Vikt: 145  g
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2017
Produktnummer
597136
 • vidaXL Gardiner 2 st linnelook skira 140x225 cm brun

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Brevlåda Antik på fot 107x43 cm - svart

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) vidaXL Påslakanset 2 delar 135x200/80x80 cm orangerutigt...

  Self-portrait,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cm ny15

 • Gitarr Capo - Svart
  Dödskalle Ishink
  NEOpine Uppblåsbar Luftsoffa - Ingen Pump Behövs

  Kontakt

  T-shirt - Världens Bästa Svärfar - HERR

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  SKROSS Reseadapter Storbritannien
  Donut Chocolate Badring

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Toko Board Grip 2.0 Anti-Slip Bearings
  Nordisk Svalbard 1 Tent SI Forest Grön (2019)

  Stöd FARR!

  Outwell Cloud 3 Tent

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Hilleberg Nammatj 3 Sand (2019)