Säkerhetslågskor Uvex motorsport 43 S1 Svart
ESD Säkerhetsstövlar Albatros BLUETECH MID ESD SRC 45 S3 Svart, Grå, Blå

Sonet LED pollare

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Rökelsekoner - Guardian angelinterBär 8015-001.61 Sladdimmer med dragavlastning Transparent Brytförmåga (min.) 40 W Bryteffekt (max.) 160 W 1 stinterBär 8114-008.01 Sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 200 W 1 st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

H-Tronic 1609684 Dimmer DIN-skena Passar: Glödlampa, Halogenlampa Vit
Gosedjur Bäver, Blå
Reely FS1872C Tuning Modifieringsset

Bustan Piedestal LED 2x4.5W

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Skärmskydd DJI Phantom 3 / 4 & Inspire & Mavic Pro - För mobiler mellan 12.1cm - 12.8cm i längdRC Motorflygplan E-flite UMX Gee Bee R-2 510 mm BNF Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Julgranskula Röd ViktoriaKort DJI Care Refresh Passar till: DJI Mavic Pro Platinum, DJI Mavic Pro Platinum Combo eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Ljusslinga utomhusbruk 9 m - Vit
Borstlös regulator för flygmodell Pichler XQ 20 30 A

Belysningssystem PlugShine Transformator 21 W Paulmann 98848 Svart

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Växelmotor Motraxx SGM24F-N20VAV 5 V 100:1

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Reservdel Reely EL2227 Ståldifferential monteradReservdel Reely 112250C StyrservoCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.DigiSwitch Powerbox Systems 8.40 VWireless Link Module TraxxasRC Motorbåt Elektrisk Carson Modellsport 100% RtR

Läs mer...
Orbis Textildesignset Emoji 30452
Väggord - Dröm... Minns... Lev...

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Tuning Tamiya 300054733 TT-02 aluminium hjulaxel 3 bakreALEXIS ljusstake, BlåABIGAIL duk, Tegelröd
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättARIEL bordslampa - låg, Krom/petrolgrönPoster - Irish Coffee recept A4 21x30cmVäggdekor/Väggord Glöm dina bekymmer att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
3/8 långa Krafthylsor. 8 storlekar. 8-19mm.

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa koppar ASARO
Kruka 30 x 30 x 19 cm svart CORRIB

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Turtles Badhandduk Poncho 110*55cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotONLY Mina Batsleeve blus, MörkblåOnly - onlRina Plisse Shirt, OffvitVäggdekor/Väggord Jag kryper tätt intill ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor väggord väggtext Guardian angel pure and blight STOR
LEGO Star Wars Kortärmad pyjamas grå
Paw Patrol Kortärmad pyjamas turkos

Viktigt!

  Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet.

  Förpackningen innehåller 6 ark med väggdekor som vardera är ca 46 x 34 cm stort. Väggdekalerna är tryckta på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig bra för alla väggfärger.

  Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag. Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då tapeten riskerar att gå sönder om väggdekoren senare ska tas bort. Tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

  Produkten är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad inom EU. Allt levereras i en färgglad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Instruktioner på svenska finns på förpackningen.

  Sammanfattning:
  • Dekor gjord för att inreda väggar & dörrar utan att lämna märken
  • 6 ark á 46x34 cm fyllda med väggdekor av hög kvalitet i fin förpackning
  • Enkel att sätta upp & flytta omkring
  • Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
  • Innehåller inga farliga ämnen & är 100% återvinningsbar
  • Tillverkad i EU

 • EKASTU Sekur Kombinationsfilter DIRIN 230 A2-P3R D 422 786 Filterklass/skyddsnivå: A2-P3R D 1 st

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Willson Filter 1001619 Filterklass/skyddsnivå: A1 10 st

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Dammskyddsmask med ventil FFP1 3M 8812 10 st...

  Dammskyddsmask utan ventil FFP3 D EKASTU Sekur Mandil 414 216 20 st

Weather Report Eddie, Men, Navy
ONLY & SONS Skjorta, Svart
RVLT/ Revolution Eik skjorta, Brun

Kontakt

Dekorationslampa, Guld, E27 A120-Glob 20lm, Varmvit

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Vegetarisk Pizza-kudde i pizzakartong
Bäddset - Påslakan Krokodiler

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

PowerCube Extended 3m, Röd
Shoe the Bear Agnete stövlar, Svart

Stöd FARR!

Hummel Fashion sneakers, Grå

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Väggdekor/Väggord Rikedom är inte pengar