Bordslampa krämvit NAMSEN


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Stanley Verktygslåda 22 tum med sortimentlåda

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggord - The greatest gift is family
Rengörings Slime till Tagentbord (Blå)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMultihylsa - Smart pryl som klarar alla muttrar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Beta Tools Universalkniv 1771BM 017710050
Champion Köksmaskin 1200W Creme Vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster A3 30x42cm Remember What You Promised Vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - New york svartvit no.2 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster Sjöjungfru, 70x100cmPhilips Hue Calla Vit/Color Utbyggn.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Nätadapter 12V för t ex ljusslingor/strips - 1,5A/18W
Sminkväska Rosor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
OBH Nordica Kaffekvarn Grind Expert

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Flasköppnare Zinc
S Jar-Spiced Vit Cocoa
Brennenstuhl BREMAXX skarvsladd IP44 10m Rö

På tisdagen godkände ministerrådetMagnet plåtskylt Harley DavidsonFiskars Stekpanna 28cm/2,8l Alu HandyRussell Hobbs Brödrost Legacy Floral 2skiv (23505036001) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Trädgårdsslang 30 meter - Vit
König IP-P2P kamera för utomhusbruk, fjärrövervakning, IP66 (SAS

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPappersassietter Cerise anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Brennenstuhl jordad förlängningskabel, CEE 7/7 - CEE 7/4, 25m, s