Vagabond Luis sneakers, Brun


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Digital Kompakt Brevvåg med belysning

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Elder Sign: Omens of the Deep (Exp) brädspel
Colonial Candle - Driftwood Blossom

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJulstrumpor Mini Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tårtfat i Plast
Kylskåpsmagneter retro, ”Chocolate Addicted”

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - I love Justin Bieber Sosa 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Ljusslinga 1000 LED inne/ute IP44 100 m varmvit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Sizzix Thinlit Die, stl. 0,64x0,64 - 4,45x8,25 cm, 2 st. HalloweVärmeljushållare, pumpa, stl. 9x9x7,5 cm, vit, 12st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Indiskt bord
HQ LED filament-lampa vintage, böjd, E14, 2,1w, 250lm, 2700K

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Pappersstans, pop-up, dia. 38 mm, Blomma, 1st.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 11 Inches Pointing Trowel Rubber Grip Handle Gul 280mm
Madison Stolsdyna för utomhusbruk Panama 123x50 cm röd PHOSB220
Isform Boll / Bollform / Kula - Silikon - (Blå)

På tisdagen godkände ministerrådetTavla Marvel SpidermanMini Soptunna / Papperskorg till Skrivbord eller Bil - BlåKork, H: 9 cm, dia. 15-20 mm, plywood, 12st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Recreation by our Gallery 02,Andrea Mantegna,50x40cm
Kaffeservis 3-delar Natalie i fältspatporslin

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKlädnypor, L: 25 mm, B: 3 mm, björk, 100st. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

GARDENA Dränkbar pump för rent vatten 7000/C 250 W 1661-20