Carisma - Skjorta 8427 Kinakrage Mönstrad, Mörkblå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pappersassietter Lila

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Maileg Min första Kanin Rosa
25 Litre Zyco Professional Microwave Oven Digital Touch Button

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFabulous World Tapet Cactus vit och rosa 67102-3 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Pooltillbehör Vattenfall LED-belysning
Set of 2 Non Toxic Non Chemical Slug & Snail Trapper for Home Ga

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Väggdekor väggord väggtext No matter what happens to us,

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vintage Poster Viol

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Brasgaller MetallTikiglasvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Today is going to be a good day Pastel Colouröd Paint Splash ...
vidaXL Bäddset 3 delar trianglar 200x220/60x70 cm grå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Set of 14 Hanging Storage Set

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 15oz BRIDESMAID Wine Glass Novelty Wedding Party Gift Idea
Philips Hue Being Pendel Vit
Aluminium Bath / Shower Seat / Chair with 8 Adjustable Heights 3

På tisdagen godkände ministerrådetBed Assist Rail Access and Exits Bed with Ease Manually AdjustabFux metallykta kromMunk Gigantisk Strandhandduk den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Vita (Umage) Eos fjäderlampa Micro - Grå
Eucalyptus i kruka stor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBordsduk DIY Smurfarna anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bo-Garden Insektsnät för partytält sidovägg medium 4472216