Led Nattlampa - Avslappnande Ljus


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
The Sentinel,Jean-Honore Fragonard,50x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
New Balance Fuel Core 5000 W, Dam, Light Sosa
Nature Ståltrådsnät fyrkantig 0,8x10 m grön 6050271

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Flätverksstängsel 15x1,25 m stål grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 10x13 cm eller 4x5 tum, fotoram i guld
Får på hjul

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nätadapter 12V för t ex ljusslingor/strips - 1,5A/18W

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Russell Hobbs Vattenkokare Legacy Floral (23496016001)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Justerbart fönstergaller med 2 stänger 1000-1500 mmThe Arts and Sciences,Francois Boucher,80x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
S Jar-Spiced Vit Cocoa
King philip iv of spain,Diego Velazquez,50x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vintage KARTA GENOUA 1909 50x50 cm (svartvitt)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Grönsaksskärare / Slicer - Handhållen Skärare
Hailo KitchenLine Design Köksrullehållare matt grå 0833-910
Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Antracit 240x220

På tisdagen godkände ministerrådetSiluett Stjärna 50 cm 54 LEDSts Francis,Lawrence,Cosmas or Damian,Fra Filippo Lippi,100x44cmvidaXL Förvaringslådor i bambu 3 st den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tavla Star Wars Revenge Sith Darth Vader
Sissel Ortopedisk kudde Soft strl M vit SIS-110.020

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Escape and breathe No.1 21x30cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Konstgjord julgran 180 cm 705 spetsar och kottar grön