Poster - Carpe Diem No.2 30x40cm
6 Dörrspännare röd

Poster - Ananas 30x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Spegel I guld, yttermått 88x98 cmPoster - I love the Sky 40x50cmMatservis VM29 - 10 delar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Titus ljusstake mässing
Trill adventsljusstake 11 ljus brun
Gångljus solcell extra ljust i koppar 15 lumen

Poster - Zebra 2 70x100cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.1/2 tums bsp manuell radiator luftventil blötdämpningsventilPrinsessan Sofia filt Fleecefilt Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster Hallon och choklad Cupcake recept A4Karta över Laholm, Halland eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster A3 30x42cm Pannkakor
Poster - Städer No.8 A4 21x30cm

Poster - New york svartvit no.2 A4 21x30cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Matservis GM08 - 19 delar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Handmålad oljemålning, 130x80 cmEppicotispai Skopa 20 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Tala Performance 0,5 kg BrödformEd Hardy Poster PantherDistress Marker Penna - Shabby Shutters

Läs mer...
Poster tjej som sminkas, 50x70 cm
Poster man som bär risknippe, 50x70 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nätpåse - hängförvaringVärmepanel infraröd 450W utan termostat variant 1Poster Mälaren Västra delen, 50x70 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster Yacht Ranger 50x70cmPoster båt på sandstrand, 50x70 cmPoster bergssjö under röd blå himmel, 50x70 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster kvällspromenad i stan, 50x70 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster Chrysler building, 50x70 cm
Oskar Örngott Hjärta

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Bergsklättrare, vinter Storlek 70x100 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotAlfons Åberg Tallrik Djup med sugpropp 15,5 cm i diameterLabel Manager Dymo - 9-12 mmVita Knästrumpor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
NEOpine Uppblåsbar Luftsoffa - Ingen Pump Behövs
T-shirt - Free Hugs - HERR
Hot Shaper Stretch pants

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Teknisk träningströja i merinoull

  Temple Tech LS är en långärmad tröja med egenskaper som lämpar sig för all typ av fysisk aktivitet.  Materialkombinationen med några procent nylon och elastan gör tröjan extra mjuk och lätt samtidigt som den behåller alla merinoullens goda kvalitéer. Ryggen och paneler under armarna består av ett merinomesh för extra ventilation. Längre ryggslut och tumhål fungerar heltäckande och förebygger glapp. Fungerar lika bra för sig själv som ett underställ när graderna kryper nedåt.

  Merino Air-Con består av en kärna av nylon/elastan inlindat i merinoull och gör plagget extra mjukt, lätt, snabbtorkande och otroligt ventilerande.

  Merinoullen transporterar bort fukt, något som ger en bekvämare känsla och motverkar dålig lukt. Ullen isolerar mycket effektivt, håller en behaglig temperatur oavsett årstid och värmer även om den blir blöt. Den tål maskintvätt (40°), krymper inte och behåller sin mjuka känsla även helt utan sköljmedel. Det är ett lättskött material som fungerar året om.

  Mons Royale är ett underklädes- och underställsmärke från Nya Zealand, med en härlig syn på livet. De anser att merinoull är överlägset alla andra material och att underställ ska vara så snygga att du vill bära dem till vardags. De är grymma på att kombinera stil och funktion.

  Detaljer

  • Raglanärmar för bättre rörelsefrihet
  • Merinomesh i rygg och under armar
  • Flat lock-sömmar minskar risken för skav
  • Förlängt ryggslut
  • Tumhål
  • Merino Air-Con material
  • Mulesingfri merinoull från Nya Zeeland
  • 140 g/m² Single Jersey
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Kategori
Tröja  
Tröja
Typ: Långarmad
Användningsområde: Multisport
Lager: Baslager/Funktionslager
Material: 83% ull (merino), 13% nylon, 4% elastan
Säsong
Året runt  
Material
Snabbtorkande: ja  
Egenskaper
Krage: Rund krage
Stängning: Utan
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
822042
 • Nonwoven Fototapet Sommarväg - en kvalitetstapet till marknads b

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • THe Pasture,Henri Rousseau,60x50cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) vidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/80x80 cm kafferutigt...

  Grön elektrisk vattentät isolering isoleringstejp 15mm x 10m

 • Australiens flagga
  Ortovox Zoom+ Blå Ocean
  Hilleberg Kaitum 4 Tent Röd (2019)

  Kontakt

  Outwell Colibri Sleeping Bag (2019)

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Outwell Side Panel for Day Shelter L (2019)
  Sea to Summit Expander Liner Double Rectangular Navy Blå

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Kupilka 21 Cup Brun
  Camp Sphinx

  Stöd FARR!

  Metolius Competition Chalk Bag Two Moons

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Sea to Summit Ultra-Sil Sling Bag Sky Blå (2019)