Taklampa ljusblå ARAGON
Taklampa svart MUGA
Taklampa blå SEGRE mini

MIN AMBITION

Vita Conia mini, Vit

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Nora Taklampa 5L Svart/Natur

JAG VILL HJÄLPA DIG

Sladd för utomhusbruk - 5 m, Svart

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Kruka 50 x 50 x 46 cm svart PAROS

LÄS MER

Duschhandtag LED 7 färgindikatorer RAINBOW
Kids Concept, Hängare Krokbräda, Vit
LED-strålkastare, 50W 4500K, Svart
2 st 31cm höga ljusstakar med antik känsla - ljusstake
Only - onlNova Lux Tie Top Flower Leaf Print, Mörkblå
Soya - Nari 1, Ljusbrun
Only - onlNova Lux 3/4 Top Paris Flower, Mönstrad
Vila - Vironja LS Shirt, Offvit
Vero Moda - Boca SS Top, Creme

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Pieces - pcMabel 2/4 Top, Offvit

Väggdekor väggord väggtext Kitchen self service open 24h
Vila - Vilisli LS T-shirt, Svart
Väggdekor/Väggord There is no place lik
Bohemiskt kuddfodral Taklampa grå MOZA
Jacqueline - jdyGlam 7/8 Top, Mörkblå

HandLjus XXL Rosa

29.10.2018
Vero Moda Vanea blus, Svart
Nümph Iridiana skjorta, Blå

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Vero Moda - vmMalena 3/4 Blouse, Ljusgrå Pollux

Taklampa betong vit VERDE

Poster - Kolibri svartvit liggande 21x30 cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Ljuslykta Nova höjd 8,5 cm, Rökfärgad
Hjärtan i presentpåse

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Ninja Turtles Kortärmad pyjamas vit
Husdjurens hemliga liv, Pyjamas, grå med ceris byxa
LEGO Kortärmad pyjamas blå

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

LEGO Pyjamas svart

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Smallstuff Sängmobil, Grå Taklampa svart TORDINO
Oscar of Sweden Sandfärgad Linneskjorta Skjorta

Multicopter-filterlinsset PGYTECH Passar till: DJI Mavic Air pqeuli3511-Hushållsapparater

Poster - Diamant 21x30cm
Oscar of Sweden Blå Skjorta Med Djurdetaljer 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.