Paddington, gosedjur
Babblarna, Babba, ca 12 cm
TOKQI - blomkruka som spelar musik när du rör vid bladen

MIN AMBITION

Taiyo Skimmer radiostyrd amfibiebil 2.4G, 4WD, 1:20

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Mumin Doktorlåda

JAG VILL HJÄLPA DIG

Jamara R/C Bil McLaren P1 1:14 Orange

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Kudde 43x43 cm - Ruter

LÄS MER

24K Guldpläterad Ros - Röd
Ragge Raggarbil
Poster - I love MUM A4 21x30cm
Tomy - Pop Up Pirate - Barnspel
Formsorterare liten
Corvette Kylskåps Magnet
Beyblade kortärmad T-shirt, Röd
Praktisk regnponcho, Grön
Briv Ståbord. Runt

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Avento Fitness Yogamatta 160x60 cm blå PE 41VG-LBL-Uni

Svarta kängor i äkta koskinn med 13 cm skaft
Tyllset - 48 Spritstyllar inklusive 2 kopplingar
Babblarna Memo
Kids Concept, Sittpuff, Mörkgrå Poster - Alfabet svart/rosa 40x50cm
Hållare förvaring diskho (Rosa)

Väggdekor väggord väggtext PS. I Love You

29.10.2018
Dorre Ljusstake 33 cm grå
Ljusstake Cement Grå 6 cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Maria Berntsen Harmony Ljusstake Rostfritt Stål Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Riikinkukko Grå Blå

Duro Tapet Spira Midsommar Vit

Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Blad Saliva
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Gårdslykta 90
Utomhusbelysning dekoration easymaxx LED LED fast installerad 01033 Betonglook
Eurfilter L+D Upixx 26237 P3 R 2 st

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

LED-strålkastare, 20W 3000K + Rörelsedetektor, Vit

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Etiketter griffel skriv o sudda ut ordning och röda 3 för 2 Babblarna, Diddi, ca 30 cm
Säkerhetslågskor L+D worky Safety Line OLBIA 39 S1P Svart

Elradiator Effekt (W) Spänning 230 Höjd (mm) 300 Längd (mm) 800 (V) 500 pqeuli1932-Hem & Trädgård

Svensktillverkad panelradiator med energieffektiv komfortvärme. Radiatorn har en diskret placerad elektronisk termostat med exakt reglering.– Automatisk växling (4°C) mellan komfort- och spartemperatur, med repeterande timer. Inbyggd funktion, ingen extra styrtråd behövs.– Frostskyddstemperatur 7°C.– Lågtempererat utförande - yttemperatur max 60°C (valbar funktion). – Maxtemperaturbegränsning - max 23°C i rummet (valbar funktion). – Förberedd för GSM styrd (mobil app) temperatursänkning.– Svensktillverkad.– 5 års garanti.Varumärke: PAXEffekt (W): 500Spänning (V): 230Bredd (mm): 800Stickpropp: NejVäggdosa/Anslutningsdosa: JaHöjd (mm): 300Färg: VitRadiatorkroppar: EnkelUtförande: OljefylltIP-Klassning: IP 24Serie: 3000Vikt (kg): 9Utförande: OljefylltTyp: Element/radiator
Säkerhetsstövlar Albatros FUNCTION MID SRC 44 S3 Svart
Hörselkåpor 30 dB Moldex M4 611001 1 st 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.