Linsfilter 4i1 DJI Mavic 2 Pro
Carson Modellsport 500907617 1 st
4 st, Assiett - Fjäril

MIN AMBITION

TUREHOLM ljusstake, Aluminium

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


QUEENIE ljuslykta, Vit

JAG VILL HJÄLPA DIG

Eagle Hålslagare med 2 hål Blå

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Sarpedon Pläd 130x170 cm röd/natur

LÄS MER

Poster - Small moments Big memories No.3 21x30cm
ARIEL bordslampa - låg, Krom/petrolgrön
Bordslampa brun ONYX
Glaskupa bordslampa - Mässing Havsö
Skrivbordslampa koppar SALADO
Bordslampa L guld MOONI
Taklampa vit/guld YAMUNA
Taklampa svart PADMA
Sicily Pendel 3L Krom/Klar Markslöjd

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

ROSENDAL Plafond 3L Guld/MC Taklampa

Vävda Korgar 3 st
Taklampa vit MAVONE
Taklampa grå med vit kabel FOG L
Kruka 30 x 30 x 24 cm svart MAGGIORE Retro Julbonad Jul, Papper
Arabella Blandare 1 Krom

Tamiya Skärunderlägg 300074076

29.10.2018
Fönsterlarm med inbyggd sensor
Only - onlElcos 4/5 Aviaya Top, Ljusgrå

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Värmeljushållare med text - Pappa
Ampelhållare Katt No 1

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Väggdekor Afrika
Vero Moda - vmTascha 3/4 Midi Top, Röd
Aromalampa i Keramik Dödskalle Vit

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Nümph Iridiana skjorta, Blå

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

ONLY Carmakoma Linn blus, Navy Väggdekor/ Väggord - The LAUNDRY ROOM
Vila - Vicutit Denim Skirt, Blå

Nitril Engångshandske Storlek (handskar): M EN , EN 455 TIGER GRIP M 100 st Kunzer 374 pqeuli3268-Hushållsapparater

Idealisk för användning i verkstäder. Hög draghållfasthet och lång livslängd på grund av materialtjocklek 0,7 mm. Säkerhetsfärg orange för bättre synlighet vid monteringsarbeten. Mycket hög greppsäkerhet genom genoppte Materialstruktur. Optimal fingertoppskänsla, även för manövrering av pekskärmen. Skyddar hela hand mot smuts, damm, olja osv.

OBS! Denna text är maskinöversatt.
Xantia Duk 160x330 cm Vit
Body Med Motiv 3 Månader 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.