BUBBLEEZZ - Piper Puppyfly


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Rose Gold CONFETTI BALLOONS Party Balloons Decoration x 5

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Britax, DualFix i-Size Bilbarnstol Wine Rose
Creation of the Animals,Tintoretto,80x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenServetthållare, stl. 17x9x6,5 cm, Kejsarträd, 1st. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Klädnypor, L: 48 mm, B: 6 mm, björk, 50st.
Kvadratiska askar, stl. 7,5+9,5 cm, H: 4,8+5,5 cm, MDF, 2st., in

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Fashion 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kandelaber 5 armad vit, 60cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mini Krukor Vita - Terracotta - Dia 5,2 cm - 6 stEGLO Utomhusvägglampa med sensor Navedo 60 W svart 93458vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Sauber Dammsugare Eco Påslös A-Klass (VCE-111504.1)
Limstänger, dia. 11 mm, L: 10 cm, 100st.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Häxans slott Halloween väggdekor klistermärken

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Miss Étoile dörrmatta Gold glitter eyes
wolfcraft Hålsåg 68 mm med hexfäste 5474000
Kylskåpsmagneter retro, ”MINI”

På tisdagen godkände ministerrådetLjusstake Antik - antikvitVärmepanel infraröd 1400W med termostatreglering variant 2Fototapet Petalblommor - en kvalitetstapet till marknads bästa p den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
ARIETE ASSISTENT
vidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x245 cm grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenS Jar-Autumn Pearl Från Yankee Candle ( Nyhet ) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nature Stängselnät fyrkantigt grå 0,5x2,5 m 6050252