JO!E Potatisborste Spud Dude
Gelly Roll Penna - Stardust Purple
Tavelhängare - dia. 40 mm -100 st

MIN AMBITION

DELTACO grenuttag med strömbrytare, 4xCEE 7/4 uttag, 2xUSB-A, 3m

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Trä hjärta med olika texter

JAG VILL HJÄLPA DIG

Dammsugarpåsar Nilfisk Extreme XL

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Ford GT - Classic car

LÄS MER

Kalligrafipennor påfyllbar - Nybörjarset - 0,85-1,6 mm
Gastromax Knivslip 16,5 cm
Karta över Mantorp, Östergötland
Vattenkrasse 500 frön
Julby julstad birmingham batteridriven vit
termometer / Hygrometer
Verkstadshylla med 8 hyllplan
Tårtform lös b 240
Snöflinga 52cm 42 LED brun med snö

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Torshamn konstgran-plastgran 180cm PE-plast

Elias träljusstake vit med mässingsbas på ljuset
Dorre Pappershållare mässing höjd 33 cm
Canon 10x15 cm Fotopapper Plus II Glossy
Doc Mcstuffins Filt Fleecefilt

New Balance MRL996AN, Herr, Blå

29.10.2018
Detta kök Kakeldekor
Värmepanel infraröd 1000W med termostatreglering variant 2

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

“If you can dream it you can do it” vinyl vägg klistermärken Julgranskula Rosa Ella

Poster - ALL I NEED IS YOU A4 21x30 cm

Esschert Design Planteringsbord grå CF29G
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Dörrkrokar
CLP Kontorsstol Deli PRO Konstläder, bordeauxröd
vidaXL Matstolar brun 2 st

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Stor träram i guld, innermått 50x50 cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Landmann Skyddshuv Lyx Grå XS (14343) Väggkrok L29cm
Kakfatsdelar hjärta

Patagonia Babies Shorey Shorts Cerise Board Forries igwnau1981-Boardshorts

Poster - I love Shawn Mendes 40x50cm
Poster Södertorn (i färg) 50x70 cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.