Jul dörrkrans - Snögubbe Welcome
Med Andra Ord 4

vidaXL Nallebjörn XXL i vit plysch 175 cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Regnponcho med Huva Barn One Size BlåMusse Pigg Paraply - Hopfällbart, RöttPop up-strandtält Jasmin blå/orange sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Millfighter Stepbräda
Sneakers med 5 cm sulor
Teddykompaniet Bill & Bull

vidaXL Nallebjörn XXL mjukisdjur 200 cm brun

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.ALF, Helt hysteriskt (SE)Carlobaby Kontaktskydd Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Kids Concept, Gitarr RosaLjusstake Marble - Svart eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

TWILIGHT SPARKLE Flip & Flow Seapony MY LITTLE PONY
Ljusstake Marble - Grön

Korg Vit 28 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Cafu Ljusstake Guldpläterad

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av LED-belysning infälld OSRAM Power Batten 4058075123731 50 W Varmvit VitBelysningssystem PlugShine Anslutningskabel 1000 cm Paulmann 93928 Svart 24 VCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Gårdslykta 90 rak 29 cmVäggord - A dream is a wish your heart makesLjushållare vägg Blad svart smide 56 cm

Läs mer...
NORDIC HOME CULTURE CDR-1001 elektrisk torkställning
Säkerhetslågskor L+D ELDEE Protect Pesaro 43 S3 Brun, Svart

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Väggdekor väggord väggtext Wash your handsinterBär 8015-004.10 Sladdimmer med dragavlastning Svart Brytförmåga (min.) 40 W Bryteffekt (max.) 160 W 1 stORBIS Zeitschalttechnik OB200009 Dimmer infälld Passar: Glödlampa, Lågenergilampa, Halogenlampa, LED-lampa Vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHundvalpar Kuddfodral 40x40cm BlåvitVintagetavla i metall, 20x30 cm, "Coca-Cola SIGN OF GOOD TASTE"Limpistol Dremel 940 11 mm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Brevkniv Propeller

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sunnylife Lins-filter MCUV DJI Mavic 2 Pro / Zoom
Itelemetry Dongle Immersion RC

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Reservdel Reely 536030C Chassi

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotReservdel HPI Racing H86401 Parallellstag 6 x 92mmFlygplanspropeller Pichler C6042Amewi 1:10 010-SH20043 Svart ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa mässing CREMERA
Taklampa svart LOMAMI

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Korta och superlätta löparshorts

  Focus 2.0-serien är till för den seriösa löparen. Shortsten är superlätta, korta och med god fukttransport. Ventilationspaneler och ergonomisk passform gör att de sitter som en smäck och håller dig torr. Reflexdetaljer och en liten ficka med dragkedja för småsaker.

  Material: 95% polyester, 5% elastan
  Material 2: 90% polyester, 10% elastan

  Detaljer

  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Atletiskt snitt
Specifikation
Byxor
Typ: Stretchbyxor
Kategori: Shorts
Lager: Underställ / Funktionslager
Benlängd
Kort  
Material
Yttermaterial: 95% polyester, 5% elastan. Material 2: 90% polyester, 10% elastan  
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2017
Produktnummer
567944
 • Köksvåg, grytor m.m skala 1:12

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • FLUTTERSHY Purse Pet Care MY LITTLE PONY Väska

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Ty Beanie Babies Whopped - Elefant 15cm...

  Väggord - Slå dig ner och njut en smula

 • Kruka 49 x 49 x 53 cm beige DELOS
  LoveLi - Blus Kampala, Grön
  Only - onlRoma LS Top, Svart

  Kontakt

  Only - onlAnna LS Top, Vinröd

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Aromalampa - Varg på klippa
  Junarose Miliana blus, Svart

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Cream Juliana blus, Blå
  ONLY Carmakoma Lux Cecilia blus, Mörkgul

  Stöd FARR!

  Aromalampa i Keramik De Dödas Dag Döskalle Rosa

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Body Bambu, Rosa