( Väggdekor ) 11st Äpplegrön Fjärilar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
EURO-avgasrör metall 1:14 Thicon Models 50036 1 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Räv målad 30x40cm
Graupner Race Copter FPV Gate set 700

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRam set 425 mm 1:14 ScaleDrive 71000300 1 set Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt RC modellbil SUV 1:10 Tamiya Unimog 406 Borst motor Elektrisk 4WD Byggsats
Elmotor för modellflygplan borstlös Speed 400 Graupner kV (U/min per Volt): 400

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Bokstaven E 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Reely 112181 Tuning Stötdämpargafflar i aluminium

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Färgglad Keramisk Knivset - 4 Delar - Knivset med kniv ställTelemetrimodul varvtal (optisk) Futaba SBS01ROvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reservdel Reely MV347F2 Länkarmar fram/undre
Tavla LED Canvas Brygga & Fyr, Soluppgång 60x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Knopp , klassisk Svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tamiya TT-01E Borst motor 1:14 RC Modellastbil Elektrisk Lastbil 4WD Byggsats
Väggdekor/Väggord - Badrum symbol med text
Väggdekor väggord väggtext Hemmets själ

På tisdagen godkände ministerrådetFlygplanspropeller Pichler C6041Poster - Kaffesorter 21x30cmTuning Tamiya 300054549 TT-02 aluminium hjulaxel 2 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tamiya TT-02 Subaru Impreza Monte Carlo 1999 Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD Byggsats
BORIS ljusstake - liten, Mässing

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenIngrid anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Bokstaven J 40x50cm