Poster A4 21x30cm All Good Things

Poster - Vit Tiger 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Yankee Candle Classic Medium Jar Wedding Day Candle 411g

Kakform 2 hjärtanPoster - Marmor fjäril No.1 21x30cmPoster - Världskarta Grön A3 30x40cmKaffeskopa med klämma i rostfritt stål - 16 cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggdekor väggord väggtext Laundery a never ending storySandalett Slip In Heel, BlåDuffy 84-01875 sneakers, RosaVagabond Cindy stövlar, SvartVagabond Mya skor, SvartHummel Fashion sneakers, VitECCO Cool sneakers, NavyVäggdekor/Väggord Loved you yesterday

Tack ❤

Min tid är nu

Drömfångare - Varg, Guidance, 16 cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Doftljus, Scented Candle - Världens bästa mamma och pappaDuschDraperi TaxiHängande trähjärtan

Poster - Berg marmor och rosa 40x50cmBabblarna mjukisdjur – Dadda

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Tiny Treasure Doll, Cosy Teddy Outfit

Kruka / ljuslykta Zak Large, Klarglas

Skylt, Message heart - KattKonstgjorda blommor bukett pioner vitaPoster - Bokstaven H A3 30x40cm

Gosedjur Hund
1537437987500

Teddy Organics Kanin OfeliaKanin Nin-Nin 'Les Petits Dodos'Sanrio Pom Pom Purin Mjukis Gosedjur 23 cmCars RC Radiostyrd Cruz RamirezT.I.M.E. Stories - BrädspelRaptor - BrädspelT.I.M.E. Stories: Brotherhood of the Coast - BrädspelKuddfodral i guld!

Maku Skärbräda i Bambu 30x20 cmVäggdekor Flygande toner | 155x70cmFavor of the Pharaoh - Brädspel( Väggdekor ) 12st Citrongul Fjärilar

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ninja All-Stars - BrädspelEmerio Värmefläkt för vägguttag DigitalDigital termometer/hygrometer i miniformatFixPoint batteridriven skruvdragare med LEDBarbie Race Ride - Playstation (begagnad)

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tenson, Galactic Regn Set GrönHaglöfs Mila Rain Set (Dam) MagnetitePeregrin Ultralätt Necessär 9 liter

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Frankrike karta ram 40x50cmFilippa kil coral, Rosa

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

NoNation Sneaker Tilde, Dam, Grå/PurpleEcco Biom Lite 80200359503, Dam, Grön

Varmfodrad Bdk Svart, SvartKÄNGA Carmela Camel, Sand/camelTrue North Winterboots Warm, Junior, Vit

Chewinggum Flat (Ljusblå)

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ängel Väggdekor ibzads4012-Dekorer

Produktnummer: 146334

Vacker dekor som passar i alla inredningsmiljöer.

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp.

Storlek: 9.5 x 12.5cm

Färg: Svart

Material: Självhäftande vinyl av högsta kvalité.

Monteringsanvisning medföljer.
Enkel att sätta upp!

Meningen med hela skiten…

Drinkspel Flipperspel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bliz Active Velo XT Smallface TurquoiseHörselskydd PELTOR X5-P3EVäggdekor - Wait for you

15324212664902228635381886865163.jpg

1:10 X10E BL VW Scirocco Wat. pro. RTRBlank, "Gör ditt eget Spel", Kortspel

Affisch Poster Svart Karta över Sverige Sweden 33x48Poster A3 30x42cm Female Abs Close-UpKruka med Blommor StorPoster A4 21x30cm Willow

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm AttractionPoster A3 30x42cm Fries before guysJulgranskula Grön LillyJulgranskula Rosa Patrik

Boken finns att köpa här.

Nightlife Bäddset - Påslakanset Aztekisk Blå 200x220

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Magneter med öl motivJulgranskula Rosa PhilipPoster - But first coffee No.5 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Retro tavla, 20x30 cm, Volkswagen -"The Original RIDE"
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Flamingo Shine no.1 21x30cmPoster - Ocean Waves No.2 30x40cmPoster - Your smile is worth a million No.1 21x30cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - I´m sorry No.6 30x40cmPoster - Fruktmix A3 30x40cmAffisch/Poster Huvudstäder Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Follow Your Heart 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Yankee Candle Classic Large Jar Lake Sunset Candle 623gPoster - I love Justin Bieber Sosa hjärta 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Eppicotispai Pastatork, ihopfällbar
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Sneakers 30x40cmPoster - Cirkel med linjer marmor A4 21x30cm

Over and out.

Klara