BRIO® Role Play - 24904 Bärstol Spin

Tantrix Discovery - Brädspel

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Play, Ice Cool

Last Will - BrädspelOtrio Deluxe 2.0Alga, BondespeletGloom 2nd Ed. Unhappy Homes - Brädspel

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

1/2" Långa hylsor. 15 st hylsor. 10-24mm.Tärningsset - Gemini Blå-Orange (CHX26452) - BrädspelChronicles of Crime: VR-GlasögonNOA (Animals on Board) Brädspel (Svensk)Poster - Hollywood ram 30x40cmAgra - BrädspelSpel - King of the castleTash-Kalar: Everfrost - Brädspel

Tack ❤

Min tid är nu

Lykta Häng Hjärta Smide med KLAR glaskopp
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Star Wars Legion: 74-Z Speeder Bikes - BrädspelMotorola, Babymonitor MBP 162 Connect - WiFi / AudionatureZOO, Cirkelmobil Rosa

100st blixtlåspåsar 38x64mm utan skrivfält till mat, pärlor mmBarbie Explorer - Playstation (begagnad)

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Jonathan Wrenchworth - Kylarköping Cars bilar - Metall

Pj Masks Catboy Beans Gosedjur - Pyjamashjältarna

MENALUX Dammsugarpåsar Syntet 2000Tenson Galactic Fodrat Regnställ (Barn) Light GrönPoster - USA karta ram 3 30x40cm

Visent Vindskydd
1537437987500

Espandrillos EMMA navy, BlåSandal Nuez, BrunBdk 18781 vaq cuero, CognacBäddset - Påslakan Sweet LifeLjuslykta Koppar inkl. batteridrivet LED-ljusJohnny Bulls Svart stövlett, SvartSandra Sixtyseven Svart, SvartUS Polo Traniers Galan, Man, Vit

Bodyguard Tjutlarm / Personlarm, 130dBElektrisk Knivslip från AEG med hela 60W motorSladdlöst ångstrykjärn med laddstation – 1100WMoscow 11X Variant: Vänster

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Tonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife Complete Gift Set - 5 pcs!Hörselkåpor Zekler 412SHMattel, Enchantimals, Lekhus Panda SetRubens barn Cutie Outfit Rainy dayAvengers Captain America Iron-man och Thor pläd filt

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Affisch Poster Födelseår år 1997 Nittiotalet 33x48Herrparaply GråhundPoster A3 30x42cm Mount Everest

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Jättesöt Ljusslinga X-MAS GULD, 10 LED, dekorationer och TIMERPoster A3 30x42cm Paris Je T'aime

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster A4 21x30cm Neonic SplashPleasure of Life Ljusstake set guld lykta

Poster A3 30x42cm Quote Lao TzuPoster A3 30x42cm Thanks For The Looks Mom4Living Ullmatta Halti 140 x 200 cm Blå

Julgranskula Röd Philip

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Keel Toys - Large Mjukis Gosedjur Björn kudde - ca 30 cm med ibzads4845-Kläder

En härlig mjuk plysch sömnig björn tar en liten tupplur på hans bekväma mjuk kudde.

 • ca 30 cm
 • Tvättbar
 • Lämplig från födseln
 • Material: Mjuk polyester, säkertyg

Meningen med hela skiten…

Julgranskula Grön Karl

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Larmad Dörrstopp - SvartVäggdekoration fåglarPoster - Jul krans No.3 30x40cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Tiger head 21x30cmPoster - Small moments Big memories No.2 30x40cm

Poster - But first coffee No.23 30x40cmMat för få - smått och gott för det lilla köket 9789198193411Väggdekor / Väggtext - Bon AppétitRostfritt stål arbetsbord 120 x 60 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggdekor/Väggord SkrattPoster - Big Ben london 40x50cmPoster - Världskarta Färgglad 40x50cmPoster - I love Dad A3 30x40cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Palm färg A3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Pingvinungar 40x50cmPoster - Have you seen my shoes A4 21x30cmPoster - Worry less more 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Väggdekor Fashion Leader | 80x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Fjärilar - CanvastavlavidaXL Taklampa med akrylblad 5 x E14 grön/vitHandgjord bordslampa
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Skrivbok Norge326 Fotoram 1 bild 20 x 30 cm Svart 190:-vidaXL Sängbord med 1 låda brun och vitJUDGE MORTEL MARMOR VIT 10,5 CM
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Solpanel 80WBlommor i svart - Väggdekor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Ljusveke 25 meter Färdigpreparerad - Nr 10
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL LED Taklampa med 3 lampor varmvitWMF Stainless Steel Stekpanna 28 Cm

Over and out.

Klara