Bicycle BARBIE 16"

Hästar Kuddfodral 40x40cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Varmfodrad Bdk taupe, Sand/camel

W BIRCH LACE-UP, SvartLarmdekal med Kamera logoMartens 10072600, Herr, RödTrälåda "Skedar & Slevar

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

True North Winterboots Snowstorm, Junior, FuchsiaHeavy Duty 5.0 VinrödaKiwi Flat (ljusgröna)Skosnören - Sneaker 130cm Neon GrönSko och fotmätareMagnifier Spectra Variant: VänsterBliz Active Tempo Smallface SosaTårtfat - Gulli - Grön - Liten

Tack ❤

Min tid är nu

Hörselskydd PELTOR Optime II Hi-Viz
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Hörselskydd PELTOR X3-ARubens barn blå nappflaska och nappMjuky - Pingvinen Pinpin Gosedjur

2Fast2Fun QuadroJet drönareTactic, Barn Alias (SE)

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Yu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 Yusei

Beyblade Meteo L-Drago + Launcher

Parvel® BabyvaktDamparaplySnabbkontakt 3/4 - fungerar till Magic Hose och andra slangar!

Poster A4 21x30cm Look
1537437987500

Julstrumpa Julklappsstrumpa - TomtePoster A4 21x30cm ÅÄÖPoster A4 21x30cm Heart DreamcatcherPoster A4 21x30cm FlawlessJulgranskula Blå AnneliPoster A3 30x42cm Mama BearPoster A3 30x42cm ABC5 dekorativa cirklar i olika storlekar att fästa på vägg, vita

Affisch Poster Tiger Djur Målning 33x48Julgranskula Rosa AnnikaJulgranskula Röd Anton4Living Bomullsmatta Grå/Vit 60x90 cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Julgranskula Röd DanielJulgranskula Röd StefanAiram Oiva LED-lampa, E27, 5,5W ger 40W, 470 lumen, 3000K vaPoster - Bob Marley No.3 21x30cmPrimal Elements Icon Candle Flip Flop

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Glassar No.3 30x40cmPoster - But first coffee No.22 30x40cmKuddfodral Ull Mörkgrön

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

COCO Chocolate Vit gold No.1 40x50cmLED Surface mounted panel round 12W 3000K

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Best Friends No.6 40x50cmPoster - Sköldpadda 40x50cm

Poster - Färgade läppar no.2 A3 30x40cmPoster - Bokstaven Å 40x50cmMagiska Rostfritt Stål Rengöringsborste-2 St

Väggord - Änglar finns...

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

- Bubbleisha Shoppies Shopkins ibzads5678-Leksaker

Nytt i förpackning. Gjord av hårdplast. Mäter ca 15 cm. Originalprodukt från Moose. Varning!! Ej lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar!

Meningen med hela skiten…

Poster - Fågel på kvist A3 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - New York karta A4 21x30cmPoster - Svarta vingar A4 21x30 cmPoster - Life is short A4 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Yvelis Doftfria rapsljus av rapsvax, presenttipsFärgade vattenpärlor - 12 gram 600st

NORDIC HOME CULTURE, Doftspridare och luftfuktare, 3,5l, 10hDiskpropp för försänkt silMotKattPoster luftballonger, 50x50 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Tavla "Väderstation"vidaXL Klädställning stål vitVikvägg elefanter brunTejphållare - Liten och stabil

Boken finns att köpa här.

En tomteluva med flätor

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Geometritrekant - B: 16 cmSerie LED ljusslinga med 8 funktioner 120 ljus blåSEA Glasbruk Pärla vas hög klar 22 cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Koalakoppling
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • vidaXL Dörrdraperi i bambu 90x200 cmCult Design Orient Burk Large 12 x 20 cmVit Artic 60-delar benvit osorterat fajansporslin
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Solros Florenza 15 fröGel kulspetspennor- 6 st - Spets 0,8 mm - VitRosenskära Daydream 30 st frönVärmeljushållare 12 st Kvadratiska - 10x10 cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Kentia Palm - 120cm - 200cmGrön gurka Flaskpropp
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Dammsugarpåsar Siemens Power Edition Evolution 2000W
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Aromalampa Stonehenge vitKaffeservis Constance 24-delar i fältspatporslin

Over and out.

Klara