Alga, Guinness World Records, Brädspel (SE)

Poster A4 21x30cm Macaron Couple

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Julgranskula Röd Sofia

Julgranskula Röd IngerPoster A4 21x30cm ÄppelpajVäggdekor väggord väggtext Never give up on something thatJulgranskula Rosa Olof

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Julgranskula Grön MathildaPoster A3 30x42cm Mojito DrawingJulgranskula Rosa EvaNightlife Bäddset - Påslakanset Kakel Taupe 240x220Julgranskula Blå EmilKopparfärgad Bägare i Rostfritt Stål - Slät100 recept utan kött och fisk 9789163615047Julgranskula Blå Bertil

Tack ❤

Min tid är nu

Yankee Candle Classic Medium Jar Flowers In The Sun Candle 411g
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

LED-lampa E14, C37, 4W, VarmvitPoster - Marmor palmblad 40x50cmPoster - But first coffee No.3 40x50cm

Poster - Blomma med humla 30x40cmLjusstake Fyrkant marmor/guld 41 cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - I love Ice Cream No.11 40x50cm

Spel Hästminne

Poster - I love Ice Cream No.2 30x40cmPoster - Pjäser 30x40cmPoster - Ocean Waves No.2 30x40cm

Glasknopp - Diamantfasetter - Rund
1537437987500

Yankee Candle Classic Large Jar Summer Scoop Candle 623gJul Ängel Fönsterdekoration Spets Handgjord DekorationXXXL 40L Uppvärmning Serveringsstation för Vatten Vin och GlöggPoster - New York 5 40x50cmBatteridriven LED Värmeljus-2stPoster - Färgade läppar no.3 A3 30x40cmPoster - Målad fågel 40x50cmPoster - G Klav Rainbow no.1 40x50cm

Poster - LOVE Svart ram 30x40cmPoster - COCO Skrivstil svartguld ram 40x50cmPoster - Solrosor A3 30x40cmPoster - Shine like a star no.2 40x50cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Krydda Basilika 40x50cmPoster - Här bor en prinsessa A4 21x30 cmPoster - Bokstaven U A4 21x30cmVäggdekor väggord väggtext Smile & let everyone know thLjusdekoration

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Karbonpapper 200H - Pelikan - Blå kopior - 10 arkAvtappningsslang 25mm/25mDiffuser - Evening Bonfire

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kontorsstol Office Sportsits svart/rödBali Parasoll (Vit)

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

HQ Ljusslinga vattendroppe 10 lysdioder (HQLEDSLWTRDR)Dammsugarpåsar Canvac Q Clean 130

Precision Sous Vide Immersion Circulator”Welcome to our home ” vinyl vägg klistermärken v2Citatmagnet Vincent van Gogh

Trädgårdsslang 20 meter - Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Väggdekor väggtext väggord - Barnfötter ibzads6512-Väggdekor

Produktnummer: 16015109

Fin väggdekor i form av massa barnfötter som passar i alla hemmets rum och barnrum.

Monteringsanvisning ingår.

Storlek: 20x25cm

Färg: Svart

Meningen med hela skiten…

Påsklämma , 2 storlekar, 18-p

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

vidaXL Rullgardin naturlig bambu 140 x 160 cmPalettblad Wizard Mosaic 20 st frönP 10 min Parkering Toalett Väggdekor

15324212664902228635381886865163.jpg

Citatmagnet Gustaf FrödingvidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 65 cm vit

Stolsöverdrag / Överdrag till Stol - Tomteluva5 armad Kandelaber tennfärgad 60 cmHQ Ljusslinga vattendroppe vit 10 lysdioder (HQLEDSLWTRDRW)Reseadapter UK till EU

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

vidaXL Stolsöverdrag 6 st polyester stretch beigeLykta på fot Tindra - antikvitTårtpapper - dia. 11 cm - Rund - 30 stTrådsax - Sax till trådar

Boken finns att köpa här.

Coca Cola plåtskylt spec.edition

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Indisk sideboardMatservis GM18 - 12 delarWarning - Gaming, keep out

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster Svan A4
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Dammsugarpåsar AFK PS 1600W.2Freja Örngott HjärtaKoppartejp mot sniglar - 15 mm brödd
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • ISOTRONIC Spacedog II bortstötare (70590)Nature Överdrag till trädgårdsmöbler L-form PE 250x90x90 cm 6031Svart mässing gjord i handfatets överfyllningLaddbar LED-lampa
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Dammsugarpåsar Miele Compact C2 Hepa PowerLineSDCE1100 st Tepåsar Kryddpåsar Doftpåsar
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Palettblad Wizard Coral Sunrise 3 st frön
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Knitted betongljusstake 4 ljus gråSpindelskrämmare

Over and out.

Klara