Jordad väggladdare 4xUSB + CEE väggkontakt + mobilhållare

Poster - Apa 40x50cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Sosa Ladies A3 30x40cm

Poster - Makeup face A3 30x40cmPoster - Bougainvillea med gul fjäril A4 21x30cmPoster - G Klav 40x50cmPoster - ALL I NEED IS YOU A3 30x40cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Krokodil figur 40x50cmPoster - I love Chocolate A4 21x30cmPippi Långstrump emaljbägare Vid grinden 3 dl från Muurla.Ugnsform i emalj 22 cm, brun, Vappu köksserie från MuurlaPoster - I love Flowers A3 30x40cmPoster - Hey handsome A3 30x40cmPoster - Dollar sign A4 21x30cmCanvastavla Blomma 40x100

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Yesterday today tomorrow forever 40x50cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Trianglar Rosa A4 21x30cmPoster - Bokstaven I A3 30x40cmPlattlyftare monteringshjälp

Trädekorationer 10 st - Jul i Rött och VittToalett LED Belysning

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Palettblad "Giant Exhibition Palisandra" 10 frön 50 cm hög!

Poster - Flamingo Paradise No.1 40x50cm

Kuddfodral orange Melodi Stig LindbergPoster - C´est la vie 40x50cmvidaXL Taklampa med akrylblad 5 x E14 grön/vit

Skrivbok Öland
1537437987500

Mini USB-rengöringsborste / DammsugareDrömfångare med LedbelysningCinema Lightbox Innova GoodsPotatisskalareKnivslip med 3 olika slipar122 Dun kudde 750 g 345:-Poster Det här köket är kryddat med kärlek med hjärta A4Joseph Joseph Handi-zest citrusrivjärn grå/grön - 27,8 cm

JO!E BurköppnarePetunia Limbo Sosa morning 15 fröPower Liner - Spets 1,5 - 3 mm - 4 st mixade färgerHandmålad med rött och vitt vin som motiv

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ekologiska fröer dill HELA 1500 FRÖN - Enkla BlommorBiffyxa. rfr.stål 255 mmvidaXL Tuftad matta 120x180 cm blåDorre Fruktskål Fashion Koppar 24 cmAmanda Örngott

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Cupcakekit PåskharevidaXL Påslakanset i bomullssatin 3 delar 240x220/60x70 cm svartAmsterdam Sunrise

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Gjutform - Marksten - Romb, slätVårkartong A5 - 180 gr - 300 ark

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Lazer cut ljusstake tomte i släde 10 ljusPin Art

Scream - The screamDammsugarpåsar Bosch Sphera 30Essence of Love

Poster Frank Sinatra, 50x70 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Infuser Toucan Tea ibzads7345-Hemmet

Produktnummer: 16205918

Dröm dig bort till tropikerna med ett nytt litet sällskapsdjur att dela te-stunden med!

Skruva enkelt av tukanens näbb och fyll den med te för att sedan låta fågeln hänga i koppen.

Passar utmärkt som present till en riktig te-fantast!

- Kan diskas i diskmaskin
- Gjord i ekologiskt och giftfritt silikon
- Rekommenderas att inte bada i temperaturer varmare än 205°C eller -5°C

Meningen med hela skiten…

Philips LED Lightstrips Varmvit 1m

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Galaxy adventsstjärna 100cm rödFÖNSTERFILM, STATIC FIX. 45 x 300 cmSolcell vita bollar trädgårdspinnar

15324212664902228635381886865163.jpg

Rengöringsmedel Diskmaskin 200 gvidaXL Nattduksbord MDF vit

Servetter - stl. 33x33 cm - Halloween-natt - 20stvidaXL Popcornmaskinset med 240 ord kylskåpsmagneter, beachEMMY HISSGARDIN 180 X 100 CM

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ekologiska fröer - gul lök HELA 200 frön - Enkla Blommor1/2 "bsp tråd manuell x kvinnlig rör anslutningsarmbågePoster - Svart konst A4 21x30cmSkärbräda Ek 30x23 cm

Boken finns att köpa här.

Stor spegel i guld, yttermått 69x79 cm Frankride motiv

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Karta över Höör, SkåneSkum-GrönsaksslevTräram i guld, innermått 40x30 cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kinakål-Salladskål F1 Natsukii 5 frö
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • WC Damer & Herrar Väggdekor Toalett symbolPhilips myGarden AlpenGlow VägglampaPoster - Escape and breathe No.4 70x100cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Magnet - Mamma, brevBottle Opener ShootKorg Gömma 2-setAteljeram | Mamba Svart 22x50
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • wolfcraft Hörnklämmor ES 22 2 delar 3051000LECHUZA Odlingsenhet Rondo 40 ALL-IN-ONE kolgrå metallisk 15743
 • Vad är ditt drömjobb?
 • HIP Bäddset 6107-H Pallavi 200x200/220 cm flerfärgat
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Scheppach Bärbar dammsugare HD2P 1250 W 5906301901Madison Prydnadskudde för trädgården Guatamala 45x45 cm lime PI1

Over and out.

Klara