Poster - I love Justin Bieber Sosa stort hjärta 40x50cm

SENCOR Äggkokare

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster Insekt - Beetle Atlas 21x30cm

Automatisk kabelskalare. 0,5-6,0mm.Ampelhängare MalinoisPoster - Sneakers A4 21x30cmPoster - Fartyg A4 21x30cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Flagga - Che Guevara SmokingYankee Candle Tumbler Röd Apple Wreath Small 7 OzGrillstartare med värmeskydd svartPoster Bror - Morbror A4Lykta på fot Tindra - guldbrunAmpelhållare BoxerPoster - #Life A4 21x30cmTv belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M

Tack ❤

Min tid är nu

Professionell Digital Våg med 0,01g Noggranhet
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Saab BardispenserPoster 70x100 Brigitte BardotFineliner Graphix - Color - 0,5MM - 12 ST

Supernatural - Dean and Samköksax atlantic

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Skandia Fuktmätare

Birchmeier Batteridriven Ryggspruta REB 15 AZ2

Flexlinjal - L: 50 cmKalligrafi Penna ZIG - Svart - 2 mm och 3.5 mmTvättställsblandare / blandare vattenfall enhandsblandare

GastroMax Stektermometer
1537437987500

Panter i champagneDammsugarpåsar Canvac Q PremiumTavla med textDammtussarna under sängen VäggordvidaXL Rullgardin naturlig bambu 140 x 160 cmWC Man & Kvinna Symbol Toalett3 st stiftpennor blyerts 0,5 mmtermometer paket

Transformator 240V-110V 45wRengöringsmedel MjölkGravdekoration - Sittande ängelvidaXL Lastspännare med spärr 4 st 0,8 ton 6mx25mm blå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Kakeldekor Örn2förp Exotisk doftolja - uppmuntrar din fantasi i bilen, hemma..vidaXL Sandfilterpump 400 W 11000 L/timTrädgårdsslang 30 meter - RosaDörrhängare 1st Svart

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Colonial Candle - Island Pineapple566.Peter matbord med klaff/ 1590:-vidaXL Förvaringsbänk med 2 korgar 2 lådor och sittdyna trä vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

vidaXL Väggmonterad klädhängare med 6 krokar FAMILY RULES 120x40vidaXL TV-möbel 90x39x38,5 cm Trä Grå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Tallrik - AbaccaVisp i rostfritt

Skrivbok BoråsVimpel 300/50Kajsa Örngott Hjärta Eget namn

Konstrotting sittgrupp Lissabon 6+1 svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Patrik Julgranskula Rosa ibzads7653-Julgranspynt

Produktnummer: 15591548

Julgranskulan är tillverkad av PVC, och det yttre skiktet är klätt i ett tunt lager av aluminium med hög glans. Hängs enkelt upp i julgranen med det guld-glittriga snöret som sitter fast i julgranskulans mässingstopp.

Julgranskulan är 8cm i diameter, och den cirkulära tryckytan är 5cm i diameter.

Färg: Rosa

Meningen med hela skiten…

HQ Dammsugarpåse Miele FJM (W7-51419/HQN)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1W360Abstrakt tavla - OljemålningCitatmagnet Ambrose Bierce

15324212664902228635381886865163.jpg

Chrome Hanging Shower CaddieSkrivbok Motala

Joseph Joseph Tandad Skalare Multi-Peel Grå/GulRitzenhoffs Snapsglas St James 2007HQ Dammsugarpåse Electrolux E10 (W7-50564/HQN)vidaXL Utomhusstolar aluminium 54 x 73 x 107 cm svart 4 st

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Karta över Höör, SkåneTibetansk klangskålHOLM skärbräda 40 x 30 x 1 cmRosa PomPom/pappersblomma, 20 cm

Boken finns att köpa här.

10st Gråa Lego Kylskåpsmagneter

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Sagaform Tea tesil med hållarePoster Stadsbiblioteket 70x100 cmCLP Barstol Judy Konstläder

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Stor träram i guld, innermått 50x50 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Solsegel i polyeten trekantigt 300 x 300 x 300 cmSmartwares Burkljus 0,06 W genomskinlig GTS-002-DTGood Morning Bäddset 5827-P CACTUS 240x200/220 cm grön
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • CLP Kontorsstol Rako Konstläder, gråKomar Fototapet Prisma 368x248 cm XXL4-019Capi Fyrkantig odlingslåda Nature Row 30x30 cm brun PKRWB902Luxbright Vägglampa solcell LED Perpignan
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Nature Vertikalt odlingssystem 48x84 svart cm 6020275Good Morning Bäddset 5727-A FINA 155x220 cm flerfärgat
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Bissell Sopmaskin Supreme Sweep Turbo lila 41051
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Emotion Dra-på-lakan strykfri 90x220 cm blå 0220.24.43Hailo Soptunna Big-Box Swing storlek L 35 L vit 0840-131

Over and out.

Klara