Blinkande Nitboll

Mojito & Caipirinha Glas

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Philips 6-p LED GU10 50W Warm Glow Dim (929001364133)

Hängande trädskivorMedium Heavy Duty Garden Bag Collecting Rubbish Waste Grass TidyGarden Plant cones Plant SupportersCinematic Light Box With USB Letters And Emojis

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Träfat Rund Ljus NaturSet Of 4 Furniture Risers for Chair, Bed, FurnitureBeurer Personvåg BF600Alpmartorn Superbum 20 st frön (perenn)Eucalyptus kvistEmerio Noppbortagare Lätt&Smidig (LR-114377)Beads med KapsylöppnareUppblåsbar Palmträdskyl

Tack ❤

Min tid är nu

Pappersassietter Neongröna
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Lampa Herrgård med skärm 60 cm - vitPower Punch, stl. 34x50 mm, flagga, 1st.Krukor, dia. 7 cm, H: 6,5 cm, 24st.

Smörgåskniv rfr " idial " 2-pa12 Piece Champagne 15.5cl For Party Drink Barware Glass Set

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Sweet Dreams Cloud Cushion Vit/Cream Bedroom décor

Bröllopsfigur Kyssande Brudpar

Kaffeservis 3-delar Natalie i fältspatporslinBordslöpare av imiterat tyg, lime, B: 35 cm, 70 g/m2, 10mPappersstansar, stl. 25 mm, Blomma, fjäril och hjärta, 3mix.

Ram med glas, B: 12 cm, innermått: 8 cm, furu, 1st.
1537437987500

vidaXL Plastgran LED 150 cm pil varmvitt ljusKylskåpsmagnet, ”VIP ONLY”Good Morning Bäddset 5583-P VINGINA 240x200/220 cm sandfärgatvidaXL Gardiner 2 st linnelook skira 140x245 cm turkosBergner Potatisskalare Gizmo Rostfritt StålPoster - Escape and breathe No.3 70x100cmA Boy and a Girl with a Cat and an Eel,Judith leyster,59x49cmAllegory of Vice,Correggio,80x40cm

vidaXL Rullgardin för dusch 120x240 cm cirkelProvence - Kaffe/TekannaGrillborstevidaXL Kuddar 2 st bohemisk 40x60 cm flerfärgad

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Stjärnstrimlor - B: 40 mm - Röd metallfolie - 40 stvidaXL Sugslang med koppling 4 m 22 mm grönAmong the Sierra Nevada Mountains,Albert Bierstadt,60x40cmSummer,Giuseppe Arcimboldo,76.2x63.5cmThe Confession of Love,Jean Honore Fragonard,60x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

vidaXL Kedjeverktyg nitare set för MercedesEquestrian Portrait of Philip V,Jean Ranc,50x40cmÄngel 14,5 cm - rosa

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Philips Ångstation PerfectCare GC7055vidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus mörkgrå 80x150 cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

The Church at Moret,Alfröd Sisley,50x40cmVattenbesparande kökshandtag kranar m28 man 28mm

VOREL Bitssats för skruvmejsel 40 stvidaXL Fåtöljöverdrag piké stretch brunHensun frukt och grönsakskniv 20,5 CM

Poster - Rosa tulpaner 70x100cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster Retro Blomma, 50x70 cm ibzads13178-Posters

Produktnummer: 16018385

Mycket trevlig fotoreproduktion tryckt på HP 190gr fotopapper
med åldersbeständigt arkivbläck(Bleknar inte över tiden)
Tryckt och tillverkad i Sverige av svenskt företag.
Vi erbjuder denna bild i 7 olika storlekar, sök på namnet så hittar du dom andra storlekarna.
Obs, vi säljer bara prints som vi själva tillverkar, inga billiga kopior.

Meningen med hela skiten…

Krok För Dörr We Are Family

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

vidaXL Plisségardin 50x125 cm gräddvitTavla Tigers Animal CuddlevidaXL Väggbonader på duk, Brooklyn Bridge med flodvy 200 x 100

15324212664902228635381886865163.jpg

vidaXL Plisségardin vit P06/406Ljuslykta Pärla/ hängande - antikvit

vidaXL Utomhusvägglampa rostfritt stålvidaXL Hyllplan glas genomskinlig 110x15 cmvidaXL Trädgårdsdynor 2 st 117x49 cm blåMorphy Richards Strykjärn Rödefine Vaporcare Strykjärn

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

vidaXL Stolsöverdrag 50 st stretch svartPoster - Blå bagge 70x100cmFototapet City London Tower BridgevidaXL Konsolbord mangoträ 120x35x76 cm

Boken finns att köpa här.

vidaXL Trådnät ståltrådsnät 1x25 m PVC-belagd, 16x16 mm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - But first coffee No.29 70x100cmSkrivbok EnköpingSkrivbok Tranås

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Skrivbok Nice
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Breezing Up,Winslow Homer,60x40cmKöksbassäng avlopp dopmedel sinkavfallsstyvplåt 83mmThe Procuress,Johannes Vermeer,60x50cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Fyll- och flush kit med dubbel kontrollknapp för wc cistern 1/2"Elektrisk varmvattenberödare, handtvätt, 5,5 kW vit plastpipJohn gäst jg speedfit 4x röducerande tee 22mm x 15mm x 15mmVit Extractor Fan 100mm Awenta LINEA Style med Timer
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • St Anthony Abbot and St.paul the Hermit,Diego Velazquez,60x40cmSkrivbok Strasbourg
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Portrait de Madame Charmois,Jean Baptiste Camille Corot,50x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Armbågs kopparanslutning lödhane x x 18mm diameterMademoiselle de Lanbesc as Minerva,Jean Marc Nattier,50x40cm

Over and out.

Klara