LED Skumstavar

Small Budget Propagator Lid Home Planting Gardening

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Dörrmatta Superman

vidaXL Treglasfönster PVC Dreh-kipp handtag på höger sida 500 xBeurer Personvåg BF600Toalettborste FlamingoPubmått för Flaska

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Hoffman Barsked i GuldFree Flow DroppkorkarMarilyn Monroe BarspegelPappersstans, stl. 16 mm, röd, Stjärna, hjärta, julgran, 1setBridgewater - Sea GrassLightweight Foldaway Heated Electric Airer, Cloth Horse, DryerAnran övervakningspaket 8st kameror 1080P Wifi 2TB hårddiskVaser och ljusstakar, H: 7+10+12 cm, hålstl. 2,45 cm, vit, 5st.

Tack ❤

Min tid är nu

Konstgjord julgran 180 cm 533 spetsar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Extra Large Classic Barbecue Cover Polyethylene WaterproofVärmepanel infraröd 900W med termostat variant 2Riddarsporre Magic Fountain vit 15 frö perenn

Porcelain Display Plate 33cm Vit For Home or HotelKonstruktionsrör, L: 12,5 cm, dia. 3 mm, svart, 800st.

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Level Punch, stl. S , dia. 19 mm, Stars, 1st.

Bordsdekoration Likkista

vidaXL Matstolar 4 st konstläder bokträ gräddvitPassionsfrukt/Passioflora Edulis (ätbar) 10 st frönKylskåpsmagnet retro, ”ROUTE 66 The ORIGINAL Adventure”

Portrait of George Clifford,Nicholas Hilliard,25.7x17.8cm
1537437987500

Moses defending the Daughters of Jethro,Carlo Saraceni,50x40cmIrwin Offset plåtsax vänster 20SL 10504315NPoster - & marmor No.2 30x40cm7x14 cm eller 3x6 tum, fotoram i guldKitchen Drawer Cabinet Cutlery Plastic Organiser LinenJul- o adventpaket inkl 5 artiklarHugo Reisinger,Anders Zorn,50x40cmCanvastavla 5 delad "undervattensvärld" 160*80cm

ProPlus Jeepdunk metall grön 5LRunt Emoji Badlakan - 150 x 150 cmMadonna in Majesty,GIOTTO di Bondone,60x40cmLe mariage mystique de sainte Catherine,Correggio,50x50cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

St.Augustine in His Study,Sandro Botticelli,60x40cmWoman in the Garden,Nicolae Grigorescu,65.8x37.2cmDeko-kula - dia. 13,6 cm - TransparentEsschert Design Fönstertermometer 25 cm TH70vidaXL Centrallås för fordon inkl. 2 fjärrkontroller

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

3/4 "bsp-skruvgjutna kopplingar till tvinnade rörkopplingarThe Death of Cleopatra,Guido Reni,60x50cmvidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus ränder 120x170 cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 50x15 cmvidaXL Modern matta paisleydesign 80x150 cm beige/blå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Pollice Verso,John William Waterhouse,60x40cmvidaXL Staket grind 100 x 100 cm Trä

Poster - Hundvalp 70x100cmPoster - Rosa blommor 6 40x50cmvidaXL Mörkläggningsgardin med öljetter 270x245 cm brun

Tina Örngott Hjärta

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster Modell som en cm Blomma, 50x70 ibzads13287-Posters

Produktnummer: 16015000

Mycket trevlig fotoreproduktion tryckt på HP 190gr fotopapper
med åldersbeständigt arkivbläck(Bleknar inte över tiden)
Tryckt och tillverkad i Sverige av svenskt företag.
Vi erbjuder denna bild i 7 olika storlekar, sök på namnet så hittar du dom andra storlekarna.
Obs, vi säljer bara prints som vi själva tillverkar, inga billiga kopior.

Meningen med hela skiten…

Traditionell kulhammare / hammare 1,5p ~700gram

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

vidaXL Plisségardin vit 104vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull bruna 40 x 40 cmvidaXL Rullgardin randig svart 40 x 100 cm transparent

15324212664902228635381886865163.jpg

Valueline Länkspot med 6 lamporvidaXL Sängbord med 2 lådor massiv återvunnen teak

vidaXL Plisségardin vit C02vidaXL Ottoman med förvaring konstläder vitvidaXL Båtlina i polypropylen 10 mm 50 m blåPoster - Grön växt mix No.2 70x100cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Self-Portrait with a Portrait of,Adriaen van der werff,81x65.5cmEGLO LED Batterilampa Baliola 12Poster - Buffel no.1 70x100cmJuly Sunset,Berkshire County,Fröderic E.Church,60x40cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Your mind is powerful No.5 70x100cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

The Birds,Franz Marc,50x50cmSir Galahad at the Ruined,Dante Gabriel Rossetti,29.1x34.5cmFemme a la cravate noire,Amedeo Modigliani,50x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Örngott Amanda
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • 3/4 "kraftig 6-lags trädgårdsslang - pris per meter3D fjärilar 30 st Svarta VäggdekorTrio Fleuri,Jan Toorop,60x50cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Landscape with Windmills,BRUEGHEL Jan the Elder,34x50cmFototapet Night in New YorkAffisch Mini Frödrik IAffisch Mini Näbbgädda
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bowbåge koppar löddjur x Hona 15mm 90deg vinkelJojo - dia. 5,0 cm - H: 3 cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Skrivbok Piggvar
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Handmålad Gyllene Trädet Canvastavla 160*70cmfrans r heiss,Anders Zorn,50x40cm

Over and out.

Klara