Paintpart Tapet Vallila Sarastus 5142-1

W+G Tapet Giant Art La Tour Eiffel 1909

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Walltastic Tapet Studio Pets

Duro Tapet Natur Blad GråTvålfat i träPomsies - PatchesKylskåpsmagnet Stekt Ägg

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Målade läppar 21x30cm3Doodler Create+ Basic Pen SetR/C Grävare J-Matic 4+3 Channel RTR / Ljud / Med belysning 2,4 GHz-styrning 1:27Adventskalender BrandmänÄggseparerare vitWii U Remote PlusAlga Tjuv O PolisvidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Camouflage XL

Tack ❤

Min tid är nu

Spiderman Junior - Uppblåsbar Resesäng
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Väggdekor Fönster romantisk brygga i tropikernaTeddykompaniet Jakob StorVäggtext väggdekor Borta bra men hemma bäst

New York, USA Kuddfodral 40x40cm"Happy Man" vinkork

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Nocto Ljusstake Grön

Paintpart Tapet Lantligt & Modernt 4930-2

Ljusstake 4 Ljus Metall/Svart 10,5x20,8,5 cmTvättpåse Rund För BH/känsliga kläderGloben Lighting Taklampa Nest Vit / Borstad Mässing

Väggdekor - Duschar med bubblor STOR
1537437987500

Bustan Piedestal LED 2x4.5WEKASTU Sekur Kombinationsfilter DIRIN 230 A2-P3R D 422 786 Filterklass/skyddsnivå: A2-P3R D 1 stBaka med bönor 9789174248227Säkerhetslågskor L+D ELDEE Protect Pesaro 43 S3 Brun, SvartSäkerhetsstövlar Albatros 44 S3 Svart, RödHörselproppar 33 dB Engångs Bilsom 303S 1005074 200 parBäddset - Påslakan Love Every MomentEhmann 4660c0800 Dimmer infälld Passar: LED-lampa, Glödlampa, Halogenlampa Vit

Bäddset - Påslakan ParisLjudmodul Crawler, Short Course Reely 5 - 26 VLED-lampa GU10, 6W 230v, VarmvitElmotor för RC-bil borstad Carson Modellsport Launcher 5.300 rpm Varv: 80

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Fartygsmodell borstad motor Modelcraft Torpedo 800 Tomgångsvarvtal: 5167 rpmReservdel Reely 538109C Kardanaxlar och hjulaxlarBakaxel differential 1:14 ScaleDrive 74000400 1 stHushållspappershållare "Knopp"Modellflygplan borstlöst driftset Multiplex 332610 Passar till: Multiplex FunCub XL

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Strykfolie Oracover 21-020-002 (LxB) 2 m x 60 cm RödSändare med pistolgrep Absima CR6P 2,4 GHz Antal kanaler: 6 inkl. mottagareTuningspindelaxel Carson Modellsport 500907611 1 st

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

LORELEI ljusstake - låg, SvartSkylt i trä, Wooden deco, Bonuspappa

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Bordslampa betong ljusgrå SAJATaklampa vit SEGRE maxi

Taklampa krom ENZA LRally Taklampa KopparKids Concept, Tavla, ABC, beige/vit

RUE de FEMME Anuk blus, Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Talis S Tvättställsblandare Hansgrohe ibzads1512-Hem & Trädgård

Meningen med hela skiten…

Efashion Chana - Blus C51, Blå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Vila - Viesto Dotinas 3/4 Top, RödEfashion Chana - Topp 7098 Bård nedtill, GrönVero Moda - vmJaylo SS Top, Röd

15324212664902228635381886865163.jpg

Efashion Chana - Blus H7154 BladmönstrerSvanefors Löpare 15x120 gul

( Väggdekor, Väggord ) GarageStar Wars Pyjamas svartVäggdekor väggord väggtext LekrumSelected 'Collect' regular fit skjorta, Svart

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Skärbräda TräPoster - Flamingo Heart 21x30cmUnder Armour Favorite Leggings, Dam, Steel Light Heather/Vit/TonalLinjal för vänsterhänta 30 cm

Boken finns att köpa här.

Angulus Boot Vinterskor, Oliv

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Bundgaard Ana sandaler, MörkblåPoster - Grön diamant A3 30x40cmPoster - Diamant rosa Kristall A3 30x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Låda "Sminkborstar"
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Barbie Endless Hair Kingdom NikkiPoster - Bokstaven H A3 30x40cmVitility Burköppnare Svart
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Seafood diet A4 21x30cmFondant Cutter / Skärare till TårtdekoreringLabyrint med övningsplattor - BrädspelVikings Gone Wild: Masters of Elements - Brädspel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Flagga - RysslandSanta Maria: American Kingdoms (Exp)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Corto - Brädspel
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Baby Dan, Guard Me, Säkerhetsgrind, VitBritax Römer - Baby-Safe Belted Base

Over and out.

Klara