Soft Goat, Mjukisshorts, Strl: S, Vit, Kashmir

Service och repatrationsmanual Susuki VL1500 (nypris ca 1900:-)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Mytologi på 30 sekunder 9789176173091

Filosofins värld: Historia, FilosofiÄnglarnas hemligheter : änglars natur, språk och hur du öppnar dig för demSTORA TRÄDGÅRDSBOKENNATUR I ÖSTRA SMÅLAND Länsstyrelsen i Kalmar län 1997

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Mazda 323, 1995 -98, verkstadshandbok kopplingsschemaVerkstadshandbok Fiat 500 1957 - 19731956 Chevrolet 2 del komplett set , Shop Manual , Verkstadshandbok , REPRO!!!!!H-J 1958-32 Marilyn Monroe.Little Gerhard.Dior Klädmode ModeATT AMMA Nanna Bylund 2002SE 1957 nr 1-51Ridderskapets och Adelns handlingar vid lagtima adelsmötet 2004bok Handarbete på nytt sätt sett Needlepoint B.Gullers retro

Tack ❤

Min tid är nu

TEXTIL I AFRIKA Erik Cardfelt Karin Olsson 1997
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tapisserie Boutique, Bok om Handarbeten i bottensömmarAllt om kaninen / handbok om ditt husdjur - David TaylorSophie Braimbridge - Äkta Italienskt enkelt och gott

Lima bortom mannaminne . Sven JohanssonLCHF & KBT Helhetsmetoden

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Franska specialiteter - Culinaria

2117 OF SWEDEN skidbyxor gråmelerade stl Medium

Nobelfesten - Moderna recept från klassiska menyerSkönhetsgymnastik, Den idealiska gymnastiken för damer, 1925Intervallträning - 20 Effektiva Pass För Gymmet (Bok)

Mid-Century Ads: Advertising from the Mad Men Era
1537437987500

Enn Kokk - Vitbok - Militärens hemliga nätverk i arbetarröreThe world art movementVår hembygd i Kalmar länJuridik kurslitteratur. EkonomprogrammetKurslitteratur: Kriminologi - Brotten i näringsverksamhetKlinisk neurologiUNIK BOK - Hasse Alfrödsson Gummitummen med dedikationLivet i himmel, på jord, i vatten.

The hidden crisisPrins Valiant Hunnerjägarna av Harold R FosterJakt, Svenska Jägarförbundets nya tidskrift 1879, Antik bokValskalibrering - Birger Carlson

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

VINTERSKEPP med Northern Light till vildmarksår i Antarktis Bjelke & ShapiroDamernas Värld 1961-39 Raggare..Harriet Andersson..ModeS-D 1910-19 Sidney Australien Stort BildreportageOverland Mail 1958 USA förstadagsbrev + 6 st. frimärkenDanmark F 69-70-71-72-73-74**

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

** LANDSKAPSSÖMMAR * LISA MELÉN **Foder Björk 12x56x1000 mm6 st Tapet Fiona 438 vit.

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Teak Plywood enkelsidig - 12x1250x2500 mm10 mm inner gängbom / vändskärshållare / svarvstålshållare SNR 0010K11 med skär

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

5 st SCMT 09 T308 Vändskär / hårdmetallskär / Carbide insertsMinienhet till verisure hemlarm

Förvaringsskåp, på hjul, 1790x1000x700 mmFM-Mattsson - VattenutkastareNYTT- Mini Rodini pelikan bäddset Baby

Taklampa,ljuskrona

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Blus från Zizzi strl L ibzads22345-50/52

Mönstrad blus från Zizzi strl: L (motsvarar 50/52)

Fint skick!

Betalningen sker senast 3 dagar efter avslutad auktion. Skickas med PostNord.

Maila gärna om du har några frågor.

Se gärna mina andra kläder som ligger ute på auktion.