Ljusstake Stone Gold - Orange

ESD Säkerhetslågskor Albatros BLUETECH LOW ESD SRC 44 S3 Svart, Grå, Blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Hörselkåpor 30 dB 3M Peltor X2P3E 1 st

Hörselkåpor-headset 34 dB 3M Peltor LiteCom Plus MT7H7A4410-EU LiteCom PLUS 1 stEhmann 7300x0000 Dimmer infälldHavsö Agnes 1.1 Badrumsvåginprojal elektrosysteme 9016-004.81 2x USB-laddningskontakt USB-uttag IP20 Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Gosdjur LambTelefonhållare DJI Mavic Pro & SparkRC Motorflygplan Multiplex Extra 330SC Indoor Edition 850 mm ByggsatsRC Motorflygplan Multiplex Xeno Uni 1245 mm ByggsatsAmewi Buzzard Pro XL Brushless RC Helikopter RtFFLAGGA- IRON MAIDEN - CAN I PLAY WITH MADNESSMulticopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI SparkPoster - Kompass 40x50cm

Tack ❤

Min tid är nu

Ballaskulor () 3.175 mm Modelcraft
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Bokstaven G A4 21x30cmBorstlös regulator för flygmodell Robitronic Akia 80A Belastningskapacitet (max.): 90 ALiPo-Booster Reely 1S DC-DC 3 A

Polomkastningsmodul kopplingsrelä Graupner 1 stRC Motorbåt Elektrisk Carson Modellsport 100% RtR

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Telemetrimodul varvtal (optisk) Futaba SBS01RO

Ljusstake Twice - Lila

Amewi EC145 RC Helikopter RtFBelysningshölje, orange 1:14 Carson Modellsport 500907258 1 stBlade Inductrix Switch Quadrocopter RtF Nybörjare

Linskydd DJI MAVIC 2 Pro
1537437987500

Knopp - Svart blommaBordslampa grå LIMABordslampa svart SANTEEGLIMMARED bordslampa - högTaklampa vit GRANDVäggdekor väggord väggtext Live together Laugh whateverTaklampa svart LIRITrippel krok/beslag i rostfritt stål 3M tejp

Kids Concept, Bord, Star, VitVäggdekor blomster | 150x120cmSkylt, Message heart - True friendsJulgranskula Blå Elisabeth

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Selected Femme Baliva blus, VitJunarose Pauline Roy blus, RödVero Moda - vmFelippa SL Midi Top, OffvitGardinomtag glittrig blomma 1 par rosa blå eller rödSmartline Säkerhetstimer, 60min, jordad

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Svanefors Pläd 120x150 grönVäggord - Love stories are beautifulTrolls Nattlinne fuchsia

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Plåtburk Stina PepparkakorONLY & SONS Skjorta, Mörkgrön

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Mörk marinblåJamie Oliver Skål Vågor 13 cm Vit

Frank Dandy Breeze Swimshorts, Man, Dark CheddarVäggord - Där du andas...Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Röd

Hummel Fashion Stadil Winter sneakers, Brun

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

PFD Charcoal Surge NRS ibzads2345-Flytvästar

Produktbeskrivning

Slitstark allround-flytväst 

En genomtänkt flytväst som du kan lita på vid de flesta båt- och vattenaktiviteter. 400D ripstop nylon materialet skyddar västen från slitage som lätt kan uppstå för den passionerade användaren. Dess sjupanelsdesign är följsam och formar sig efter din kropp, vilket är guld värt för all typ av paddling och båthantering.  I ryggen har västen upphöjda skumpaneler som ger skön ventilering vid varma sommardagar.

Dragkedjan framtill gör det väldigt enkel att snabbt ta på och av västen, och behöver den anpassas gör du det enkelt med någon av de sex justeringspunkterna. Två stora fickor med dragkedja på magen ger plats och säkerhet att förvara nycklar och solkräm. Börjar det skymma och det är viktigt att du syns kommer de reflexiva detaljerna till bra användning.

Detaljer

 • Bekväm allround-flytväst typ lll
 • Tillverkad i kraftigt material för hög slitstyrka
 • Sjupanelsdesign för god rörelsefrihet
 • Upphöjda ryggpaneler för hög komfort och ventilering
 • 6 justeringspunkter för att anpassa västen
 • Två stora drakedjeförsedda fickor på magen
 • Reflexiva detaljer för bättre synlighet på vattnet
 • Fästpunkt på bröstet för att fästa knivar eller nödljus
 • Förvaringsfickor för axelremmar hindrar dem från att flyga omkring
 • PVC-fri fyllning
 • Godkänd enligt CE EN 393