F 10-18 *. Olika motiv, ostämplade i toppkvalitet! 2 bilder,

Håltagare 6 st, -Fri frakt!

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Vädurspump - pumpar vatten utan tillförd energi

Bench pressDiamantslipskål till festool1st Kran ma Mora Retro ÄldreBADRUMSFLÄKT FRESH INTELLIVENT SKY DESIGN VIT NY

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tre Apor! Hör inget Ser inget Säger inget!!Bordslampa Star Wars Darth Vader 3D illusion3st Fönsterlampor.100st frön Aubrieta Cascade CASCADE BLUE -BlåVintage Antique Edison Glödlampa ST64 E27 40WKompostmaskSvart lakan + örngott bomulls satinNyblom Kollén vitt Kuddfodral med fin brodyr storlek 40 x 40 cm

Tack ❤

Min tid är nu

KUDDFODRAL JAKTEN GRÖN - ULLA BODIN - ALMEDAHLS - DUBBELSIDIGT! FRI FRAKT
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

vidaXL Odlingslåda 100x100x80 cm furu 19 mmStartapparat Briggs & Stratton gräsklippare, Recoil / Pull & Go / MagnapullTupperware Muffins form

Simpsons playset Alien SpaceshipSidorak - LEGO set 8756-1

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 LEGO DUPLO RACERBIL BRANDBIL GUBBAR VAGNAR KLOSSAR BILAR BENSINPUMP FÖNSTER

F.245+192x2 på luftpostbrev t. Australien HOVERBERG 7/8-1935. Ank.stpl.

LEGO® Classic Fantasiväska 10713Lego Technic 42028Mouk Anne-Claire Petit

Ravensburger Solsystemet 300 bitars Pussel XXL
1537437987500

Elektroniska pianohandskar Musikaliska FingertopparStompalång med BabblarnaSTAR WARS BB-8 RADIO STYRDCall of Duty Mega Bloks Construction Set Mountain ReconSöt skallra i form av kanin från JellycatPlaymobil sjörövarskeppMini rodini påslakan+örongottHakklapp i silikon

Äkta fårskinnBeyblade Booster Wolf - Takara TomyBaby k'tan bärsjalFlytväst Simväst Ariel Prinsessor Simma Bada Sommar Helt Nytt

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Littlephant Skötväska Waves GråT-SHIRT Det tog mig 50 år att bli så här perfekt nr 44 svart 160clSebago kortärmad skjorta stl L, blå/vitStenströms, Skjorta, Strl: 45, Blå/Vit, BomullStenströms, Skjorta, Strl: 40, Vit/Ljusblå, Bomull/Lycra

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Rosa röd skjorta Filippa K slim fit strl SmallGANT, Tröja, Strl: L, VitPeak Performance, Huvtröja, Strl: S, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Vans, Huvtröja, Strl: XL, SvartJ.Lindeberg, Kavaj, Strl: 48, Mörkblå, Ull

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Filippa K Man, Kavaj, Strl: 50, Mörkgrå, Ull/ViskosEn senapsgul herr blazer i ren PURÉ NEW WOOL, st 50

Dior, Slips, Röd/SvartMorris, Shorts, Strl: 33, Blå, BomullSuperdry, Badbyxor, Strl: XL, Mörkblå, Polyester

Ombre löshår 50cm äkta virgin Remy 50 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Krigshistoria, Örlogsfartyg och marina svensk bildordbok Tysk- vapen, ibzads24012-Övrigt 1900-tal

Häftad, fint skick.