4 Rödskapshållare 40,5x6x10,5cm
Poster Fiskar och skaldjur Format, 21x30cm

Ever After High Epic Winter Darling Charming and Rosabella

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster Sjökort,Kalmarsund,Oskarshamn,Borgholm, 50x70cmPoster kanot vid stort vattenfall 50x70 cmPoster alptoppar bland moln, 50x70 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster kanot vid stort vattenfall, 50x50 cm
Poster Fiskar och skaldjur Format, 40x50cm
Poster stenar vid strandkanten, 50x70 cm

Poster A3 30x42cm Too Glam

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Borr till pärlborrmaskin - 2 stPoster Ritningar Format, 21x30cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster vinterbild, 50x70 cmPoster gammal jänkare, 50x50 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Björn no.1 40x50cm
Poster målning av ståbasist, 50x70 cm

Paper Rose 20mm - Scrapberry's - 8 st Gul

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster Karta Solsystemet format, 40x50cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Rostfritt stål kaffe sked med klämmaBlomming Baby BathCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Loket Thomas Fleecefilt ljusblåTermometrar, 2 st.Pärlplatta till Indianpärlor Val 12x15 cm

Läs mer...
Napphållare Baby Boy
Poster - Grön plant No.5 40x50cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Stämskruvar, Les Paul modellLedslinga med Timer GrönBordsskyltar Bröllop If You Instagram
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättAxelremsväskan i äkta lammskinn LAMM5864Damtofflor i äkta läderInläggssula ull 36-46 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Frontier Balansbräda, Trä

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ABS s.LIGHT Compact Zip-On 30l XV Limited Edition
Eureka! El Capitan 4 Air Control Tent piquant grön/charcoal

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vango F10 Helium UL 1 Tent Alpine Grön

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCocoon Air Core Lumbar Support Pillow Ultralight Wasabi/Grå (2019)Wildo Tallrik Djup LilaEdelrid Cobra Rope 10,3mm 50m röd-snow ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Osprey Ultralight Washbag Zip Poppy Orange (2019)
Head Swim Cap ÖtillÖ Ltd Silicone Moulded
Spetsklänning Sundress Svart XXXL
Svart/Vit rutig tunika nytt tags Elastisk Bomull Känsla av retro Stl ca (L) / XL

Viktigt!

  Fondtapet med högupplöst bild i bra kvalitet, med höjden 254 cm och bredden 366 cm. Denna fondtapet från Wizard+Genius anpassas enkelt i både bredd och höjd genom att trimmas när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt. I vårt stora sortiment av fototapeter av märket Idealdecor från tillverkaren W+G finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser.

  Tapeten kräver ingen överlappning av våderna. Tapeten kommer i 8 bitar som sätts upp kant-i-kant, vilket underlättar arbetet. Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna lyckas med uppsättningen.

  Fondtapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ m2) med ett högupplöst och noga utvalt motiv. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

  Sammanfattning:
  • Fondtapet 254 x 366 cm, inklusive tapetklister
  • Högupplöst bild av mycket god kvalitet
  • Enkel montering kant-i-kant (ingen överlappning)
  • Extremt prisvärd
  • Innehåller inga farliga ämnen
  • 100% återvinningsbar
  • Tillverkad inom EU

 • Susanna and the Elders,GUERCINO,60x40cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Sealskin Tvålpump Acero röd 361730259

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Titus at his Desk,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,77x63cm...

  The Mosque(Arab Festival),Pierre Renoir,50x40cm

Svart benvit paisley mönstrad tunika från Ens&Mood strl XXL
Misslook, Långklänning, Strl: XL, Blå
D'diego, Tunika, Strl: L/XL, Vit/Mörkblå, Polyester

Kontakt

Blus Off Shoulder Vit Strlk S

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Polo Ralph Lauren, Skjorta, Strl: 38, Vit/Blå
Lyxiga svarta byxor för fest i storlek 42 från Bon A Parte

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Snygg Byxa stl 48/50
Slim Blazer Dam Svart Strlk XXL

Stöd FARR!

Filippa K, Byxor, Strl: 52, M.Terry twill pants, Grå, Bomull

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Piké från Gant, ljusblå kortärmad piké från Gant strl Small.