Poster - Cosmopolitan recept 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lanternor, dia. 7,5 cm, H: 6,5 cm, 12st.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggdekor/Väggord Hem Home sweet Home
Julstrumpa i Tyg - Vit - 49 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Påslakanset 2 delar 155x200/80x80 cm kafferutigt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kista, stl. 6x9x6 cm, Kejsarträd, 3st.
Handspeglar, stl. 23-24 cm, plywood, 2st.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
( Väggdekor ) 12st Isblå Fjärilar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Cavallini World Map Wrap / Luxury Poster Decoupage

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dekopro Lasermätare LRD110, 80mFågelholkar, H: 10-11 cm, 24st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Rökelse Koner - Sandalwood
Orange & Clove - 22oz Large Jar Candle Gift Household

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
EGLO Tarbes Taklampa, svart 94191

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Stol Lilli
Good Morning Bäddset 5569-A DYE 200x200/220 cm flerfärgat
Fototapet Röda Torget i Moskva - en kvalitetstapet till marknads

På tisdagen godkände ministerrådetVäggventilationsgrillskydd med anti insektnät 100-150 mmFototapet Formel 1 Grand Prix - en kvalitetstapet till marknadsRetro badrums antik mässing väggmonterad dubbel handdukshållare den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
BAHCO Stämjärnskniv 231 mm
Majs Borste / Nylonborste Köksrödskap - Portabel

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGood Morning Bäddset 5591-P MAARTJE 200x200/220 cm écru anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

EGLO Bordslampa Tarbes Kopparfärgad 94197