Pennfodral smalt Sense
Calgary krans grön 90cm
termometer / Hygrometer

MIN AMBITION

vidaXL Minitvättmaskin med enkel trumma 2,6 kg

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Dekorationssten Konfetti Diamant Rubinröd

JAG VILL HJÄLPA DIG

Matkupa 310 mm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Termometrar, ute/inne

LÄS MER

Gastromax Springform Enkel 23 cm 2,2L svart
Torshamn konstgran-plastgran 180cm PE-plast
LEGO® Star Wars - Darth Wader filt Fleecefilt
Edding 404 tusch - spets: 0,75 mm - Blå
Frukt/grönsaks skruv
vidaXL Taklampa med trådskärmar för 4 G9-lampor
vidaXL Sängbord med 2 lådor brun
3 Stiftpennor 0,7 mm
Magnet - Pappa

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Svarta blommor-väggdekor

Champion Brödrost 2-skivor
Affisch Mini Förgätmigej
Elektrisk salt- och pepparkvarn av rostfritt stål med lampa
Exklusiv Tavelram i Guld färg Storlek 50x70cm

Ketoguiden : 100 recept och kostplan för 30 dagar 9789177833857

29.10.2018
Gör-din-egen Neonskylt
CLP Barstol Pisa V2 Tyg, blå/rostfritt stål

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Trimmer linje (Ø 2.4 mm x 10 m).

CLP 2-Set Barstol Lazio Tyg, grå
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Fjärilar - väggdekor
JO!E Ägg set med stekpanna och stekspade
Poster - Escape the ordinary No.3 70x100cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Led lampa TV 4.8W 60 LEDs SMD 3528 USB - Blåttljus

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Capi Blomkruka Nature Row 35x34 cm svart PKBLRO932 Citatmagnet Dan Andersson
HIP Kuddöverdrag 6091-H Lilyane 40x80 cm grön

Mountain Equipment M's Shorts Jasper Comici igwnau2115-Klättershorts

Madison Stolsdyna med hög rygg Vince 123x50 cm gul PHOSB318
Poster Dansande par 50x70 cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.