vidaXL Taklampa för 5 G9-glödlampor 200 W
566.Peter matbord med klaff/ 1590:-
Kakeldekor - Bra pappor...

MIN AMBITION

Vit Steel Rubber Platform Step With Handrail

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Capidi Trådlös Termometer

JAG VILL HJÄLPA DIG

Poster mega stor Brigitte Bardot 100x140cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Princess Steamer Portabel Travel

LÄS MER

Väggkrok L29cm
Papperspompomer - Ljusturkos - 3 st
2 HVLP sprutpistol (1,0+1,7 mm) + mask + silikonrengörning
Poster Sjökort Östersjön Utlängan -Tärnö, 50x70 cm
Sittande liten hund
vidaXL TV-möbel 90x39x38,5 cm Trä Grå
Poster - Sosa Rose No.2 30x40cm
Trälåda "Detta kök är kryddat med kärlek"
Nätadapter 12V för t ex ljusslingor/strips - 5A/60W

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

vidaXL Satsbord 2 st med låda vit

vidaXL Matstolar konstläder svart 2 st
Christmas Gift Tags x 6 Santa Mixed Design
Castrol Bardispenser
Pelargon Horizon Light Salmon F1 5 frö Väggdekor Hål i Vägg Träd på Kulle
Flug & Insektsnät för fönster

Väggdekor väggord väggtext Hem Ljuva hem ...

29.10.2018
Vimpel 300/50
Svart trähjärta " Vi är så bra tillsammans"

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Doftljus Metallburk Yin Yang Damskor Kmb blå, Blå

Fårskinn vitt - korthårigt - Litet

Karta över Rättvik, Dalarna
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

2st. ISO Glas Vinprovningsglas 21,5cl Viticole, Arcoroc
Kärcher Fönstertvättmedel 0,5L RM500
vidaXL Rep 100% Jute 12 mm 100 m

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Kuddfodral Löv

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Scarface - The World Dammsugarpåsar Husky Q Air
Champion El Skarvsladd/kabel 5.0m

Star Malta Trading Solcells-vägglykta igwnau1023-Hem & Trädgård

Solcellsdriven väggbelysning med rörelsesensor som under natten lyser med 200Lm i 40 sekunder. Fin belysningen att ha på fasaden och i entrén.Färg: GråLjusfärg: VarmvitBredd/längd (cm): 18,00Höjd (cm): 12,00Djup (cm): 12,50Användningsområde: UtomhusAntal lampor: 1Antal LED per lampa: 9Ljuskälla ingår: JaSockel: Ej utbytbarBatteriinformation: 1 batteri 18650 ingår.Sensor: Rörelse och ljusTimer: JaStrömbrytare: IntegreradLjusflöde (lm): 200Medellivslängd (h): 10000Total effekt (W): 0,60Lampans strömstyrka (mA): 20Lampans Effekt (W): 0.06Lampans Spänning (V): 3VVolt: 3,7V DCIP-klass: IP44
Canvastavla Bro 120*80cm
Skrivbok Lüneburg 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.