Dammsugarpåsar Electrolux CV 790
Säkringar 16 amp
Faux Leather Owl Doorstop Stuffed Fabric Door Stopper 22cm

MIN AMBITION

Poster kvinna i fönster, 50x50 cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Tala Muffinsform Jumbo 6 hål

JAG VILL HJÄLPA DIG

2st 3D Fjäril väggdekal

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

2 st/förp Glasunderlägg Lime i silikon

LÄS MER

vidaXL Byrå med 1 låda och 2 korgar trä vit
Nätadapter 12V för t ex ljusslingor/strips - 3A/36W
Grillpanna, induktion, keramisk
vidaXL Konstgjort lagerträd med kruka, 120 cm
Verkstadshylla med 8 hyllplan
Ellysen Klassisk, Vägglampa rak Rostfri Walnut E27 230V
Drömfångare Lisa Parker Enhörning
Poster Bokstäver Format, 21x30cm
LEGO® Star Wars - Darth Wader filt Fleecefilt

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Blommor, ingår 3 delar, 190x60 cm

Poster Välkommen med hjärta ornament A4
Dammsugarpåsar Canvac Q Cyklon
Vinkylare i rostfritt stål
Barnsaxar - L: 13 cm - 12 mixade

Wallet Ninja 18 i 1 Multiverktyg Kröditkortsstorlek

29.10.2018
TV-filt med ärmar 180 x 150 cm svart
GEAR Grillförkläde Vaxad Canvas och Läderdetaljer

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

vidaXL Växtställ på hjul 2 st härdat glas 28 cm rund Julgranskula Grön Helena

Poster - 100% QUEEN 30x40cm

Washologi Tvål - Harmoni lavendel
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Germania Byrå med hjul vit 4099-84
Förstoringsglas 4X med Led lampa

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

vidaXL Rumsavdelare 120x180 cm blommor
Yankee Candle S Jar-Baby Powder
Karta över Örnsköldsvik

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

EGLO Taklampa Carlton 2 Svart 49487

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Julgranskulor 12P

Habo Mässing Ytterdörrhandtag A4472 igwnau2015-Hem & Trädgård

Dörrhandtag av mässing med öppen baksida. Passar till dörrtjocklek 38-60 mm. Utsprång 70 mm. Levereras med 11 mm cylinderring och vred. Vid behov av högre höjd på cylinderring, komplettera med byggbar 3 mm förhöjning 1400 med art. nr 48975 i mässing samt 48983 i brunoxid.Varumärke: HaboYtbehandling: MässingTyp: Ytterdörrhandtag
vidaXL Avlastningsbord med två lådor vit
Draper Tools Sekatörset 3 delar 28210 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.