Cottonlights ljusslinga bollar - Lime
Yankee Candle Snow In Love Medium Jar
Handslägga 2,2 kg, Längd: 28cm. Greppvänligt handtag

MIN AMBITION

Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-Spec 43000 rpm Varv: 8

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Euro-stötfångare 1:14 Carson Modellsport 500907074 1 st

JAG VILL HJÄLPA DIG

HobbyZone Duet RC Inomhus-, mikroflygplan RtF 523 mm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Väggdekor - Lila Rosor

LÄS MER

Elmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 3548/05 7-15 V ROXXY kV (U/min per Volt): 830
Reservdel Servo-set Hubsan Passar till modell: Spy Hawk
Scale bensinfat, antracitgrå aluminium 1:10 Thicon Models 20011 1 st
RC Motorbåt Elektrisk Amewi Alpha RtR
Dekorativt livboj, färg röd text welcome aboard
6-kanals mottagare FrSky X6R 2,4 GHz
Poster - Shine bright like a diamond 21x30cm
Ljudmodul Motor bogseringsbåt Reely 5 - 8.4 V
Reservdel Reely 336089C Motorfästplatta

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Klimatanläggning universell 1:14, 1:16 Thicon Models 50091 1 st

Signallampset 1:14 Carson Modellsport 500907125 1 set
Reservdel Reely RE-5091468 Stötdämpare
Tuning Carson Modellsport 500530807 Dämparinfästning i aluminium fram
Multicopter-filterlinsset PGYTECH P-HA-044 Passar till: DJI Mavic 2 Zoom Punk Air Wilco 1.3 Orange RC drönare ARF 1300 mm
TUREHOLM ljusstake, Aluminium

LED till vattenkran 7 färger

29.10.2018
SIRICUSA akrylatbelagd dukmetervara, Dimgrön
Krok retro bordslampa - Ljust trä Havsö

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

SPARTAN bordslampa WOOD
Taklampa svart SEGRE mini

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Taklampa grå BURANO
Taklampa grå SEGRE mini
Taklampa rosa FOG L

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Kruka 3 st olika storlekar grå KANNIA

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Väggdekor - Modell Kvinna

Kids Concept, Sammetsoffa, Chesterfield, Aprikos xscwui2968-Hemelektronik

Denna klassiska chesterfield-inspirerade sammetssoffa passar perfekt i barnrummet eller i vardagsrummet - eller som sittyta för kläd- och skopåtagning i hallen.

- Mått: 101 x 54 x 44 cm

Vero Moda - vmVita LS Top, Svart
Blus Rabab 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.