Stevia Rebaudiana 20 st frön

Axor Tvättställsblandare Montreux 210 med Lyftventil

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Hansgrohe 4-håls Inbyggnadsdel För Karkant

Svedbergs Tvättställ SpecialprisIfö Termostatblandare 160 cc Björkö 3045Lundhags M's Makke Pants Regular Granite/CharcoalHoudini M's Phantom Crew Shirt Blå Illusion

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Mora Armatur Duschblandare MMIX 40 cc utlopp ned KromGrohe Duschblandare Grohtherm 800 Krom 150 ccMaloja M's KingM. Nordic Pant flameEmerio Värmefläkt 2000W TermostatKonvektionselement, 1 200/2 000 W, SvartPhilips AC1214/10Schneider Electric Dimmer 40-315w Inf Vrid Trend Glödlj Elektronisk TrafoHabo Låshus 6565

Tack ❤

Min tid är nu

Norrøna M's /29 Flex1 Shorts Caviar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Boråstapeter Shades of Chalk Surface 3031BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Berså II 6246Mountain Equipment W's Cala 3/4 Leggings Welsh Slate

Paintpart Tapet Mormors Tid 4843-1SKHoop W's Sandy Short Skirt Bordeaux

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Salomon Pulse Belt yucca (2019)

Camp Alp Racing

inov-8 Wrag Scarf blå/grå/purple (2019)BoråsTapeter Tapet Falsterbo II Herba 4022Fiona Tapet Ocean Colours 500001

Fiona Tapet Royal Classic 488044
1537437987500

Fiona Tapet Personal Stripes 370009BoråsTapeter Tapet Sense of Silence Crystal 6322Duro Tapet Rand & Kulör Qvintus SvartW+G Tapet Idealdecor Murals Around the WorldW+G Tapet Giant Art ZEN StoneBoråstapeter Tapet Beautiful Traditions Selma 6734Little Tikes, Soothe Me Koalabjörn, RosaMy Little Pony Light Up - Twilight Sparkle - Style & Groom

Radiostyrd minibåt 140mm - 2.4GMini Pixikalender JulgranvidaXL Pokerset med 500 marker aluminiumLED kit för TV + fjärrkontroll

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggdekor väggord väggtext Sätt på mig när jag är full!Batteridriven Ljusslinga 10 LED lampor 2m, VarmvitMartinex PingisKids Concept, Pall, Linus, GrönOrbeez | Vatten Kristaller ca. 1800 Kulor

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

No Smoking KylskåpsmagnetGloben Lighting Pendel Terra TerrakottaUtomhusväggbelysning Nordlux Arn 28 W Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Utomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic Post 60 W Rostfritt stål (borstat)Polyamid Arbetshandske Storlek (handskar): 8, M EN 388 CAT II KCL RewoMech 641 641 1 par

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Säkerhetsstövlar Albatros 39 S3 SvartESD Säkerhetsstövlar Albatros BLUETECH MID ESD SRC 42 S3 Svart, Grå, Blå

Hörselkåpor 33 dB 3M Peltor X4A-OR 1 st2USB 2U-449276 1x Eluttag Infälld USB-uttag, Petskydd IP20 Renvit, GlasSky Soldiers V2 Drönare - Tävla & Skjut

Modellflygplan borstlöst driftset Multiplex 1-00012 Passar till: Multiplex Extra 330SC Indoor Edition

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

AZzardo Octopus - Modern Takpendel tbdgns703-Hem & Trädgård

Målet med Octopus är att den ska vara en oöverträffbar del av din inredning.
Lampan är tillverkad med en stomme i blank metall och mattvitt glas.

Octopus takpendel ingår i en serie med tre lampor. Utöver denna innehåller serien Octopus även en taklampa och en bordslampa.

Levereras inklusive halogen-stiftlampor.

Specifikation:

 • Storlek: Ø 800 x 700 x 1600mm
 • Sockel: 31x G4
 • Material: Glas, metall

Rekommenderad ljuskälla:

 • 31 x G4 LED-lampa 2W

Meningen med hela skiten…

Växelmotor 12 V Modelcraft IG320005-3AC21R 5:1

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Multicopter-lasthuv DJI Part 2 Passar till: DJI Mavic AirStrykfolie Oracover 21-050-002 (LxB) 2 m x 60 cm BlåRC Logger Race Copter flygbatteri Passar till: RC Logger RC Eye Navigator 250

15324212664902228635381886865163.jpg

Absima ATC 2.4 Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD RtR 2,4 GHz5-kanals mottagare Carson Modellsport Reflex PRO 2,4 GHz

Spinner Pichler C5909 Aluminium1:14 Thicon Models 50208 1 stBRIGHTON bordslampa, KromSkrivbordslampa koppar SALADO

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Taklampa ljusgrå/brun APURETaklampa koppar ENZA SKruka 26 x 26 x 60 cm beige DIONEfashion Chana - Linne 802 Batik, Mörkblå

Boken finns att köpa här.

VILA 'Vilucy' blus, Navy

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Fat Rosa/guld löv 27x14 cmKuddfodral - Love!Soya - Safie 1, Blå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Knopp - Diamant
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - COCO Guld svart 30x40cmLEGO Star Wars Pyjamas rödBarbie Kortärmad T-shirt turkos
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Kronstadt Dean Henley Matrix långärmad skjorta, Mörk marinblåNew long sleeves men shirt wine rödPierre Robert Top Young, Kids, Grå MintTretorn Meadow gummistövlar, Svart
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Vagabond Joyce stövlar, SvartSterdam Oljebaserad markeringspenna 2 spetsar Svart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Jag älskar dig No.1 40x50cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Palmkvist no.4 21x30cmLjusstake mintgrön

Over and out.

Klara