Ljushållare vägg Fin dag

ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Små beslag handtag 10 st antik patina shabby shic

Ett sötare blod 9789127146235Pierre Robert, Tunna Tights i Ull, DamVäggur Mops i rostfritt stålMagisk Vitlöksskalare Silikon

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ljusslinga med batterilåda – Blå IndigoTretorn Charlie Classic Gummistövlar, SvartSandalett, BlåECCO Noyce vinterstövlar, SvartECCO Elaine skor, SvartVikbar grillHummel Fashion sneakers, GråSpider-Man Gymnastiksko marinblå

Tack ❤

Min tid är nu

Poster A3 30x42cm COCO
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Miffy XL lampaVärmeljushållare - HänderVäggdekor väggord väggtext Coffee makes my day

Bush Baby World, Royal Pod CarriagePoster - Kronhjort 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster A3 30x42cm Göteborg

Poster A3 30x42cm Tiger Roar

Shopkins Shoppies Lil'Secret Marsha MelloFrugi, Kaninen Radish Froogli MjukleksakMiffy Stor Grå Gosedjur

Affisch/Poster Foto Färglatt Blomster/Blossom 33x48cm
1537437987500

Bow Jovi DollJellycat, Dancing Darcey Flodhäst 33 cmAffisch/Poster Vinguide Populära Druvsorter Viner Text 33x48cmRadiostyrd Jeep i 1:18 skala, 23cm lång, 10 Km/h (2 olika färger)Risk Vikings - BrädspelBamse YatzyPippi Långstrump, Villa Villekulla, Barnspel4Living Väggdekor Spegel Fjärilar Svart 7 st

CALL OF CTHULHU THE CARD GAME: THE MARK OF MADNESS (EXP) Brädspel SpelTärningsset D6 - Gemini Purple-Teal (CHX26849) - BrädspelTärningsset D6 - Gemini Purple-steel (CHX26832) - BrädspelTärningsset D6 - Gemini Blå-röd (CHX26829) - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Fief: France 1429 - BrädspelManhattan Project: Chain Reaction - BrädspelPoster - Feelings are much like waves No.4 21x30cmKids Concept Doktorsväska senapsgulBritax Römer Sittskydd Thermo Cover

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Yankee Candle Classic Large Jar Sea Salt & Sage Candle 623gMini A Ture, Charlene Robin Regnställ Créma De PecheFjällmark Sidenlakan Mullberry Mixed

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Väggdekor väggtext väggord - THERE IS NO PLACE LIKE HOMEMohino Effortless cuero, Cognac

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Bdk Teva blå, BlåEcco Intrinsic 3 83955301007, Dam, Vit

Tomat SlicerClarisse Ten Points wool brun, LjusbrunLED Pappers Julstjärna - Julbelysning dekoration

Skosnören - Stylish sneaker 130cm, Grön

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Aluminium TUREHOLM ljusstake, nheiol3995-Inredning och möbler

Av plätterad blank aluminium. Höjd 24 cm, ø 13 cm (botten).

Meningen med hela skiten…

Tvålkopp i silikon med avrinning - Flera olika färger

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Sagaform SverigefatetWS SportTac Light hjässbygel PeltorSantoku Kniv 17cm, Le Cordon Bleu

15324212664902228635381886865163.jpg

BRIO World - 33569 FärjaTactic, Memo Animal Babies (SE, NO, FI, DK, EN)

babyFEHN Australia SängmobilPoster A4 21x30cm WhalesGurktwister/grönsaksskärarePoster A3 30x42cm Ink Ballerina

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Aromalampa i Keramik Tekanna VitPoster A4 21x30cm PineapplePoster A4 21x30cm Golden Pineapple StripesAffisch Poster Tiger Djur Målning 33x48

Boken finns att köpa här.

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Grå Randigt 140x220

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Lädertvål naturvänlig tvål för rengöringYankee Candle Classic Small Jar Turquoise Sky Candle 104gPoster - Marmor palmblad 30x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Svart stjärna A4 21x30cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - But first coffee No.28 30x40cmPoster - Leon Zezar no.2 40x50cmCOCO Chocolate Vit gold No.3 21x30cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Grön Dimonds 40x50cmPoster - Diamant guld no.6 21x30cmAffisch/Poster Foto Höstblomster Blad 33x48cmPoster - G Klav Rainbow no.2 A3 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.6 30x40cmPoster - Fågel på kvist A3 30x40cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Julskylt "Snälla tomten"
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Trådlös blåtooth grill termometerKatt och fjäril strömbrytare vinyl vägg klistermärken

Over and out.

Klara