InWear Hilma kjol, Lila

New long sleeves men shirt Navy

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Regnställ, Svart

Craft, Fleecetröja med Dragkedja, Dam, GråBAIYI BY220 Elektrisk Auto Vinflasköppnare med Folie CutterBubbelplast 30x200cmPoster - DO what YOU love A4 21x30cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggdekor väggord väggtext Rikedom är inte pengar utan livTretorn Charlie Gummistövlar, SvartSandalett Hawaii, VitBianco Chelsea Boots, KonjakKoppel/ handukshållare - 3 kroks Strävhårig TaxHUGO Boheme stövlar, SvartHummel Fashion Aarhus Classic sneakers, VitMinions Gummistövlar blå

Tack ❤

Min tid är nu

Fireman Sam Gymnastiksko blå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa DrakeSkrållan, Alice, Mjukstoppad 30cmWish Me Interaktivt Gosedjur Blå/vit Hundvalp med Lila rosett

Alfröd Grå Stor NallePoster - I love My Cat 40x50cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Keramisk Värmefläkt - 750 och 1500 W - Grå

Vero Moda - vmSasha Frill Skirt, Mörkblå

Fur Real Shaggy Shawn FrisyrhundBABY Born Interactive SisterPyjamashjältarna Gekko Mjukdjur med ljud och ljus

Poster - You and me no.1 30x40cm
1537437987500

Maileg Säng Svart LargeElodie Details, Bunny Gosedjur Botanic BonitaTeddykompaniet Liggande enhörning 100 cm VitRadiostyrd Spionbil med HD-kamera & Wifi 120mm långMusik i KubikCatan - Sjöfarare: 5-6 spelare - BrädspelAlga 6 i 1 SpelNear and Far - Brädspel

Citadels (2016 Edition) Brädspel (Svensk)The Grasshopper the Ant - BrädspelMysterium: Hidden Signs (Exp)Fast And Furious: Full Throttle - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Battalia - BrädspelStar Wars Imperial Assault - Heart of the Empire - BrädspelDigital Våg, (2000 gram)Kids Concept Tårta rosaPresicionsvåg för köket mått 0.01-500g, 0.1-1000g, 0.1-2000g

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Ponchy Wipeout - Bumper save #90 Pitty Crew - Cars bilarCelavi, Basic Regnställ BlåFox outdoor - Slangbella

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - USA karta ram 3 70x100cmMjölkskummare, Äggskummare, Visp, batteridriven

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Crocs Classic, Ballerina SosaGola Bela Blå, Blå

Hästar Kuddfodral 40x40cmSainu Kmb Svart, SvartIs/Choklad/Geléform med 55 st hjärtan

Skosnören - Stylish sneaker 130cm, Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Mässing LISA ljusstake, nheiol3996-Inredning och möbler

Ljusstake som utstrålar elegans och god smak med fyra ljushållare.
Material: Metall.
Storlek: Höjd 36 cm, bredd 18 cm, djup 18 cm.
Beskrivning: Ljusstake för 4 ljus i plätterad metall med antikfinish.
Tips/råd: Skapa en spännande form med flera ljusstakar i bredd.

Meningen med hela skiten…

Riddex fri från insekter och skadedjur

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggord - Welcome to our home STOR!SLADD FÖR IPHONE/HTC FL6U-66Cars 3 Bilar Blixten McQueen Gosedjur Plysch Mjukis 17cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Traxxas Stampede XL-5 1/10Tandborsthållare för Barn - Katt

Fisher-Price, 3-i-1 Musikalisk MobilVäggord - There's no place like home VITOriginal Stormtrooper KorkstoppVäggord - BE KIND STOR vit

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Buddha Dekoration 2Poster A4 21x30cm Chocolate SmudgePoster A3 30x42cm Raining LovePoster A3 30x42cm Biggie Is The Illest

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Grön Ulf

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Det goda gröna : mat från min trädgård 9789113076461Julgranskula Blå LarsPoster - Tomten och renen 30x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Sköldpadda Maspalomas No.1 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Cold Steel Classic Utility KnifePoster - Horses No.2 21x30cmPoster - Grön växt Maspalomas No.3 21x30cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - I´m sorry No.5 40x50cmVäggord - En matsked kärlek, en tesked gräl...Poster - Bokstaven H 40x50cmPoster - I love Make Love 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • VarghuvudPoster - Forest kolibri 30x40cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Kolibri i färg liggande A3 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Bokstaven B A4 21x30cmDörrskylt "Gäster"

Over and out.

Klara